Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba s-a vopsit în culorile lui City şi a doborât aproape singur echipa lui Guardiola! Ce a strigat francezul spre fanii lui United după meci

Pogba s-a vopsit în culorile lui City şi a doborât aproape singur echipa lui Guardiola! Ce a strigat francezul spre fanii lui United după mecigalerie foto
Comentarii

Criticat pe tot parcursul sezonului şi intrat inclusiv în gura fanilor lui Manchester United după o serie de prestaţii care l-au transformat în câteva meciuri ale "diavolilor" în rezervă de lux, Paul Pogba a făcut un meci mare cu Manchester City şi a fost omul cheie în revenirea spectaculoasă a echipei lui Mourinho.

Pogba a reuşit o dublă în doar trei minute, în repriza secundă şi a readus-o pe United în joc egalând la 2, după care "diavolii" s-au şi impus, scor 3-2, graţie unui gol marcat de Smalling.

Atacat inclusiv înainte de meci pentru faptul că şi-a vopsit părul în culorile echipei rivale (foto jos), Pogba a părut să aibă o miză personală în confruntarea cu Manchester City şi a părut descătuşat după fiecare gol marcat în poarta lui Ederson.

Iar finalul l-a găsit pe Pogba în extaz, dornic să le transmită un mesaj puternic fanilor lui United.

Acesta a făcut mai multe semne elocvente spre zona în care au stat suporterii echipei de pe Old Trafford prin care încerca să-şi arate devotamentul pentru club. În timp ce îşi îndrepta mâna spre emblema clubului, Pogba a fost auzit strigând "Nu credeţi ce scrie în ziare!".

Reacţia vine în contextul în care s-a speculat pe seama faptului că starul francez ar fi nemulţumit pe Old Trafford şi îşi pregăteşte plecarea, în această vară. Mai mult, Pep Guardiola declarase chiar înainte de meci că agentul Mino Raiola i-a propus în iarnă să-l cumpere pe Pogba de la United, la pachet cu Mkhitaryan, jucător ajuns între timp la Arsenal.
 

Afla mai multe despre: pogbacriticatfanipogbareactie 

viewscnt
Articole similare