Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pogba, sfaturi de la o legendă de pe Old Trafford: "Trebuie să îşi folosească creierul puţin mai mult pentru a ajunge un fotbalist de top"

Pogba, sfaturi de la o legendă de pe Old Trafford: "Trebuie să îşi folosească creierul puţin mai mult pentru a ajunge un fotbalist de top"

Campionate

Comentarii

Legenda lui Manchester United, Paul Scholes, este de mult timp unul dintre criticii lui Paul Pogba (25 de ani) şi chiar dacă francezul a devenit campion mondial în această vară, tot nu a scăpat de cuvintele grele ale fostului mijlocaş de pe Old Trafford.

"El pare genul de fotbalist care îţi joacă bine o dată la trei sau patru meciuri. Dacă vrei să câştigi trofee nu este de ajuns. Nu există nicio îndoială că are reale calităţi. Le-a arătat la Campionatul Mondial, dar trebuie să îşi folosească creierul puţin mai mult pentru a ajunge un fotbalist de top", a declarat Paul Scholes pentru beIN Sport. 
 
Nici antrenorul "diavolilor", Jose Mourinho, nu a scăpat. Scholes a sugerat că primul "11" şi sistemul tactic sunt schimbate prea des, iar acest lucru nu îl ajută pe Pogba să redevină jucătorul care era la Juventus. 
 
Paul Scholes a jucat la Manchester United timp de 20 de ani, cu o scurtă pauză, timp în care a câştigat nu mai puţin de 25 de trofee. În timp ce Pogba a revenit pe Old Trafford în 2016 şi până acum şi-a trecut în palmares doar un trofeu Europa League şi o Cupă a Ligii Angliei. 

Afla mai multe despre: paul pogbamanchester unitedpaul scholesdeclaratiejose mourinho 

viewscnt
Articole similare