Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Polemică în Anglia, după ce Sterling a dezvăluit că are tatuată o armă de asalt pe picior

Polemică în Anglia, după ce Sterling a dezvăluit că are tatuată o armă de asalt pe piciorgalerie foto
Comentarii

Atacantul englez Raheem Sterling a stârnit controverse în Anglia, după ce a postat o fotografie pe Instagram în care i se poate vedea un tatuaj la picior reprezentând o armă. El a spus că acesta are o însemnătate specială şi se referă la tatăl lui decedat.

Organizaţiile anti-arme l-au criticat pe atacantul de la Manchester City, subliniind că acest tatuaj este "total inacceptabil".

Dar Sterling s-a apărat şi a spus că tatuajul reprezintă un legământ de a "nu pune niciodată mâna pe o armă", după ce tatăl lui a fost împuşcat mortal când el era copil.

Lucy Cope, care a fondat grupul Mame împotriva armelor, după ce fiul ei a fost împuşcat mortal în 2012, a afirmat că Sterling nu ar trebui să joace pentru naţionala Angliei dacă nu îşi scoate acest tatuaj.

"Tatuajul este dezgustător. Ar trebui să-i fie ruşine. Este total inacceptabil. Îi cerem ca tatuajul lui să fie scos sau înlocuit cu altul. Dacă refuză, ar trebui să nu mai fie convocat în naţionala Agliei. El ar trebui să fie un model", a spus Cope.

Sterling, în vârstă de 23 de ani, face parte din lotul Angliei pentru Cupa Mondială din Rusia.

 

Afla mai multe despre: tatuaj raheem sterling,  

viewscnt
Articole similare