Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi a emis un comunicat oficial în care sare în apărarea lui Mihalache, după ce l-a accidentat pe Koljic: "Nu este un jucător dur"

Poli Iaşi a emis un comunicat oficial în care sare în apărarea lui Mihalache, după ce l-a accidentat pe Koljic: "Nu este un jucător dur"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a emis un comunicat oficial pe site-ul clubului după ce Ovidiu Mihalache l-a accidentat grav pe Elvir Koljic în partida dintre Iaşi şi Craiova, de vineri seară.

"Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iaşi îşi exprimă profundul regret pentru accidentarea nedorită a jucătorului Universităţii Craiova, Elvir Koljic, în urma duelului în care au fost implicaţi atacantul gazdelor şi fundaşul echipei noastre, Ovidiu Mihalache.

La finalul meciului, Ovidiu Mihalache a cerut public scuze jucătorului accidentat şi reprezentanţilor formaţiei craiovene, susţinând că a avut doar intenţia de a juca mingea la faza din minutul 36, lucru confirmat şi de reluările TV din mai multe unghiuri. De asemenea, fundaşul Politehnicii a transmis că nu este un jucător dur, dovadă stând faptul că, în cariera sa de aproape 20 de ani la seniori, a mai primit o singură dată cartonaşul roşu.

Vizibil marcat de nefericita întâmplare, experimentatul jucător, care va împlini în luna decembrie 36 de ani, şi-a exprimat speranţa că atacantul Elvir Koljic se va recupera cât mai repede şi va avea în cel mai scurt timp posibilitatea să-şi etaleze calităţile fotbalistice în meciurile oficiale", a fost mesajul clubului ieşean. 

În minutul 36, Elvir Koljic a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault dur al lui Mihalache, care a fost apoi eliminat.

Afla mai multe despre: poli iasikoljicmihalache 

viewscnt
Articole similare