Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi a găsit vinovatul pentru întreruperea nocturnei la meciul cu FC Viitorul. Ce pensie are şi ce penalizare a primit

Poli Iaşi a găsit vinovatul pentru întreruperea nocturnei la meciul cu FC Viitorul. Ce pensie are şi ce penalizare a primit

Fotbal intern

Comentarii

Un administrator al Stadionului Emil Alexandrescu din Iaşi a fost găsit vinovat de întreruperea iluminatului la meciul Poli Iaşi - FC Viitorul.

Din informaţiile Telekom Sport, Virgil Grierosu, cel acuzat de oficialii lui Poli Iaşi, are o pensie lunară de 2100 lei, iar clubul îl va sancţiona acum şi îi va opri 10% din salariul de 1500 lei în următoarele trei luni.

"În urma efectuării anchetei interne după defectarea instalaţiei de iluminat artificial a Stadionului Emil Alexandrescu, eveniment ce a condus la pierderea la masa verde a meciului cu FC Viitorul, conducerea executivă a CSM Politehnica Iaşi a stabilit sancţionarea domnului Virgil Grierosu cu avertisment scris şi penalitate financiară în cuantum de 10% din salariu pe o perioadă de trei luni, conform legislaţiei în vigoare", se arată într-un comunicat al clubului.

În urma efectuării anchetei interne după defectarea instalaţiei de iluminat artificial a Stadionului Emil Alexandrescu,...

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Joi, 5 noiembrie 2020

"Considerăm că şi CSM Politehnica are partea sa de vină pentru evenimentul nefericit de la meciul cu Viitorul. Chiar dacă este singurul angajat al clubului pe partea de administrare a bazei sportive din Copou şi nu are în fişa postului sarcini privind întreţinerea şi funcţionarea instalaţiei de iluminat, domnul Virgil Grierosu ar fi trebuit să reacţioneze imediat ce nocturna a prezentat primele deficienţe de funcţionare, în preziua jocului. Ne dorim să nu se mai repete astfel de cazuri, iar echipa noastră să beneficieze, cu adevărat, de avantajul terenului propriu" , a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele executiv al CSM Politehnica Iaşi.

Dumninică, meciul Poli Iaşi – FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat încheiat de centralul Horia Mladinovici, în minutul 54, după ce nocturna stadionului din Iaşi s-a stins din nou.

Partida începuse cu aproape o oră întârziere, din cauza problemelor la instalaţia de iluminare.

Nocturna s-a stins în minutul 54, imediat după un gol al ieşenilor, prin care gazdele preluaseră conducerea cu 2-1.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare