Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi a trecut la penalty-uri de UTA, dar obiectivul este finala Cupei. Ce spune Stoican despre venirea lui Niculescu la Dinamo

Poli Iaşi a trecut la penalty-uri de UTA, dar obiectivul este finala Cupei. Ce spune Stoican despre venirea lui Niculescu la Dinamo

Cupa României

Comentarii

Poli Iaşi a eliminat-o pe UTA Arad în 16-imile Cupei României într-un meci transmis miercuri de Telekom Sport 1. Nu a fost o treabă simplă pentru echipa din Copou, care a încasat trei goluri de la divizionara secundă şi a eliminat-o abia după loviturile de departajare.

Antrenorul de la Iaşi, Flavius Stoican, se aştepta ca meciul să fie unul greu şi şi-a pregătit elevii pentru loviturile de la punctul cu var. "Suntem bucuroşi că am reuşit o calificare. Am fost pregătiţi şi pentru penalty-uri, pentru că astăzi ne-au lipsit foarte mulţi jucători, i-am lăsat acasă pentru a pregăti foarte bine meciul de la Mediaş", a declarat tehnicianul în vârstă de 41 de ani după meci. 

Întrebat dacă obiectul este ajungerea în finală, Stoican a răspuns afirmativ: "Da, mi-aş dori să ajungem până acolo"

Fostul jucător şi antrenor de la Dinamo a comentat şi situaţia din "Ştefan cel Mare", acolo unde Florin Bratu a fost înlocuit pe banca tehnică de către Claudiu Niculescu. "Instalarea lui Claudiu Niculescu este de bun augur, este foarte apreciat de suporteri. Suporterii trebuie să fie acum alături de echipă şi mai ales de jucători. Este un antrenor care poate să îi adune, poate să facă un grup şi cred eu că o să reuşească". 

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iasiuta aradcupa romanieidinamoniculescufinalaobiectiv 

viewscnt
Articole similare