Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi - Academica Clinceni 2-0. Moldovenii se impun şi urcă pe primul loc în Liga 1

Poli Iaşi - Academica Clinceni 2-0. Moldovenii se impun şi urcă pe primul loc în Liga 1

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o pe Academica Clinceni, după un meci pe care l-a controlat în totalitate. Vâlceanu a păstrat tabela intactă în prima repriză.

Goalkeeperul ilfovenilor şi-a salvat echipa în două rânduri, la ocaziile lui Breeveld şi Adrian Bălan. Actul secund a început excelent pentru moldoveni. Horşia a înscris împotriva fostei sale echipe primul său gol în Liga I. Apoi, a mai avut loc o premieră. În urma penalty-ului obţinut de Platini, Adrian Bălan a marcat pentru prima dată în tricoul lui Poli Iaşi. Moldovenii s-au impus cu 2-0 şi au urcat pe primul loc în casalment. Cu 7 puncte strânse în primele trei etape, ieşenii sunt la cel mai bun start de sezon din istorie.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Academica Clinceni 2-0 (Horşia 47', Bălan 78')

ECHIPELE DE START:

POLI IAŞI: Rusu - Gallego Arias, Frăsinescu, Diallo, Panţîru - Breeveld, Passaglia - Danale, Loshaj, Horşia - Bălan
CLINCENI: Vâlceanu - Matei, Chatziterzoglou, Nichita, Dobrescu - Şuţ, Paţurcă - Vojtus, Olariu, Dumitru - Buziuc

 

FINAL

Min. 78 - GOOOOOOL Poli Iaşi! Bălan marchează din lovitură de la 11 metri

Min. 47 - GOOOOOOL Poli Iaşi! Horşia deschide scorul după o fază frumoasă realizată de moldoveni

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 17 - Ocazie pentru Clinceni! Ilfovenii scapă spre poartă dar arbitrul opreşte meciul pentru poziţie afară din joc la Baziuc

Min. 1 - A început partida!


UPDATE: Antrenorii celor două echipe au prefaţat partida:

• ”Ne dorim victoria, bineînţeles. Să sperăm că şi reuşim. Întâlnim o echipă bună, o echipă care practică un fotbal bun, cu un antrenor bun care îmi este şi prieten şi vreau să îl felicit pentru rezultatele obţinute în primele două etape. Am schimbat puţin faţă de meciul cu CFR, pentru că unii jucători nu m-au mulţumit. Am schimbat şi strategia de joc”, a spus Poenaru.

• Vrem să abordăm meciul la victorie şi să îi facem fericiţi pe oameni, pe suporterii care vin la stadion. Uşor, uşor încercăm să formăm un lot omogen”, a spus Teja.


”Va fi un meci foarte greu, un meci în care trebuie să dăm 200%, terbuie să fim foarte atenţi şi să ne întrecem pe noi înşine. Este foarte important că jucăm din nou acasă, jucăm în faţa suporterilor şi trebuie să avem o atitudine bună şi să câştigăm meciul”, a spus Teja la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Afla mai multe despre: poli iasiacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare