Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi, activă pe piaţa transferurilor. Daniel Pancu mai aduce trei jucători. Unul dintre ei a mai jucat în România

Poli Iaşi, activă pe piaţa transferurilor. Daniel Pancu mai aduce trei jucători. Unul dintre ei a mai jucat în România

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi continuă campania de achiziţii în această iarnă. După Laurenţiu Brănescu, Ştefan Cană şi Pablo Gaitan, Daniel Pancu este foarte aproape să mai realizeze două transferuri.

În afara celor trei jucători, Daniel Pancu îl aşteaptă la Iaşi pe Dylan Flores, rămas liber de contract după aventura din Costa Rica, de la Alajuelense. În acelaşi timp, mai sunt aşteptaţi alţi doi jucători.

Primul este Rafael Eduardo Acosta Cammarola, un venezuelean de 32 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaş, format la Cagliari, care a mai jucat la Diagoras Rhodos (Grecia), Real Murcia (Spania), Mineros de Guyana (Venezuela), Olmpia Asuncion şi Independiente de Campo Grande (ambele Paraguay), la Alki Orolini şi Olympiakos Nicosia (ambele din Cipru). Are 12 meciuri pentru naţionala Venezuelei, fără a reuşi să marcheze.

Al doilea este Uros Djuranovic, de 27 de ani, care vine de la echipa sârbă Radnicki Nis. A mai jucat în Muntenegru, Serbia, Cehia şi Polonia, fiind internaţional U17 şi U19 al Serbiei.

Cei doi sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a fi înregimentaţi cât mai rapid. Următorul meci pentru Poli Iaşi va avea loc luni, de la ora 17, pe stadionul "Emil Alexandrescu", cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare