Experiențe împreună.
You are here:

Poli Iaşi, anunţ oficial despre Nicolo Napoli! Ce se întâmplă cu antrenorul şi cu Andrei Cristea

Poli Iaşi, anunţ oficial despre Nicolo Napoli! Ce se întâmplă cu antrenorul şi cu Andrei Cristea

Liga 1

Comentarii

Consiliul Director al ACSM Politehnica Iaşi a decis, marţi, să acorde vot de încredere antrenorului principal Nicolo Napoli, staff-ului şi echipei în vederea îndeplinirii obiectivului: menţinerea în Liga 1.

De asemenea, Consiliul Director a discutat cu atacantul Andrei Cristea, îndepărtat de la echipă, care va rămâne la dispoziţia clubului până la expirarea contractului.

"Consiliul Director al ACSM Politehnica Iaşi s-a întâlnit marţi, 04.05.2021, cu Andrei Cristea, iar în urma discuţiei purtate cu el a hotărât ca jucătorul să rămână la dispoziţia clubului până la expirarea contractului. De asemenea, Consiliul Director îşi cere scuze pentru o formulare nefericită a unuia dintre membrii săi la adresa jucătorului Andrei Cristea!
Tot marţi, Consiliul Director a hotărât următoarele:
 
-  acordarea unui vot de încredere antrenorului principal Nicolo Napoli, staff-ului şi echipei în vederea îndeplinirii obiectivului: menţinerea în Liga 1;
 - împuternicirea dlui. Bucu Ioan de a semna acte adiţionale la contractele jucătorilor pentru acordarea unei prime de realizare a obiectivului"
, a anunţat Poli Iaşi.
 
Poli Iaşi este pe ultimul loc în play-out, cu doar 17 puncte, iar miercuri va juca pe teren propriu cu Dinamo, în etapa a VI-a.

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...