Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi are un nou antrenor! Un fost tehnician din Copou revine pe bancă pentru a readuce echipa în Liga 1

Poli Iaşi are un nou antrenor! Un fost tehnician din Copou revine pe bancă pentru a readuce echipa în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

Poli Iaşi şi-a ales noul antrenor, Costel Enache revenind pe banca echipei din Copou după opt ani.

Costel Enache este noul antrenor al formaţiei Poli Iaşi. Tehnicianul revine în Copou după opt ani pentru a îl înlocui pe Nicolo Napoli. În vârstă de 48 de ani, fostul atacant a mai pregătit formaţii precum Ceahlăul, Botoşani sau Astra, dar şi selecionatele U18 şi U19 ale României.

Poli Iaşi are un nou antrenor!

”CSM Politehnica Iaşi are un nou antrenor. Costel Enache a acceptat propunerea conducerii clubului din Copou şi va fi tehnicianul echipei în sezonul viitor. În primele zile ale săptămânii viitoare, Costel Enache va fi prezentat oficial, prilej cu care vor fi anunţate şi alte detalii ale colaborării.

În vârstă de 48 de ani, antrenorul Politehnicii a mai lucrat în Copou în urmă cu 8 ani. De atunci a condus formaţii din primele două ligi, dar şi reprezentativa sub 19 ani a României. Precedenta echipă antrenată de Costel Enache este U Cluj”, se arată în comunicatul postat de Poli iaşi.

Pe lângă noul tehnician, şi conducerea moldovenilor a fost supusă unor schimbări. ”Vasile Simionaş şi Florin Briaur vor conduce Consiliul Director, respectiv Executivul CSM Politehnica Iaşi”, informa clubul din Copou.

Afla mai multe despre: poli iaşiliga 2costel enache 

viewscnt
Articole similare