Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi, ca Dinamo! Daniel Pancu a vorbit despre problemele de la echipă: "Suntem neplătiţi de când suntem la Iaşi". Cum a comentat victoria cu CFR Cluj

Poli Iaşi, ca Dinamo! Daniel Pancu a vorbit despre problemele de la echipă: "Suntem neplătiţi de când suntem la Iaşi". Cum a comentat victoria cu CFR Cluj

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Daniel Pancu, se bucură pentru victoria din Cupa României în faţa lui CFR Cluj, în condiţiile în care există restanţe financiare la echipă.

VIDEO | Poli Iaşi - CFR Cluj, 1-0 (Calcan 64), pe Telekom Sport 1, în 16-imile Cupei României

CFR Cluj a fost eliminată, duminică, de echipa Poli Iaşi în 16-imile de finală ale Cupei României. Ieşenii s-au impus cu scorul de 1-0, datorită golului superb al lui Calcan.

Daniel Pancu a preluat-o pe Poli Iaşi în august şi susţine că salariile nu au fost plătite din acel moment: 

"E o victorie meritată, suferinţa jucătorilor, faptul că suntem neplătiţi de când suntem la Iaşi, modul în care se antrenează, până la urmă trebuia să vină şi răsplata. CFR a început cu multe rezerve. Pentru moralul nostru, pentru încrederea noastră, e bine. Vom vedea... Duminică jucăm din nou cu ei, îi vom prinde din nou puţin obosiţi. Ne dorim să câştige cu ŢSKA, după care să joace meciul decisiv în Elveţia. Starea lor de oboseală va fi de luat în seamă, e important. 

Calcan e un jucător foarte bun. Având masa aia musculară a avut ghinionul de a se accidenta de două ori şi are nevoie de două meciuri, pentru a-şi reveni, din punct de vedere muscular. Jocul l-am gândit prin a controla mijlocul terenului. Nu am avut superioritate, pentru că joacă mult cu minge lungă. Am făcut câteva greşeli în prima repriză, am încercat să ieşim cu pase din apărare şi am considerat că avem nevoie de doi atacanţi. Ei fac bine pressing", a declarat Daniel Pancu. 

Afla mai multe despre: daniel pancudaniel pancu poli iasi 

viewscnt
Articole similare