Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi o învinge pe Chindia şi o trimite în Liga a 2-a. Moldovenii "respiră" după a doua victorie consecutivă

VIDEO | Poli Iaşi o învinge pe Chindia şi o trimite în Liga a 2-a. Moldovenii "respiră" după a doua victorie consecutivă

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 1-0, duminică, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din play-out-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de argentinianul Passaglia, în minutul 48, din lovitură de la 11 metri. În urma acestei înfrângeri, Chindia a retrogradat matematic în Liga a 2-a.

 VIDEO | Poli Iaşi - Chindia 1-0 (Passaglia 48 - penalty)


Min. 48: GOOOLLL Poli Iaşi! Passaglia transformă cu siguranţă lovitura de la 11 metri, iar la acest scor, Chindia este retrogradată în Liga a 2-a.

Min. 47: Lovitură de la 11 metri pentru Poli Iaşi! Cabral este trântit în careu Yameogo.

Pauză în Copou!

Min. 40: Ocazie mare de gol pentru Poli Iaşi! Passaglia şutează de la distanţă, Aioani are o intervenţie stângace, respinge mingea-n faţă, însă Luckassen trage lamentabil din 10 metri.

Echipele de start:

Poli Iaşi: Axinte - Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea - Grădinaru, Mihalache, Passaglia, Popadiuc - Omoh, Luckassen
Rezerve: Caparco, Chacana, Agape, Soares, Fomba, Horşia, De Iriondo, Cristea, Zaharia

Chindia: Aioani - Corbu, Benga, Diallo, Dumitraşcu - Raţă, Bic - Neguţ, Barbu, Ivancic - Florea
Rezerve: Moldovan, Dinu, Yameogo, Mihai, Şerban, Martac, Dangubic, Berisha, Ioniţă


Poli Iaşi - Chindia, LIVE VIDEO, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, duminică, ora 14:00

Etapa trecută, Poli Iaşi a obţinut o victorie vitală în lupta pentru evitarea retrogradării, 2-1 cu FC Voluntari, însă mai are mult de tras pentru a rămâne în  primul eşalon. Echipa lui Mircea Rednic e pe locul 12, de baraj, la cinci puncte peste Dinamo, care are însă cinci meciuri mai puţin disputate, şi şase în faţa Chindiei, care are două jocuri mai puţin.

Moldovenii au învins-o pe FC Voluntari după o serie de patru meciuri fără victorie, în toate competiţiile. Au pierdut cu Sepsi, în Cupa României, şi Academica Clinceni şi au remizat contra lui Dinamo şi Viitorul.

Gruparea din Copou are doar trei victorii în ultimele 12 partide şi a pierdut de nu mai puţin de şapte ori în această perioadă.

Poli Iaşi - Chindia, LIVE VIDEO, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, duminică, ora 14:00

Chindia a reînceput să spere într-o salvare miraculoasă de la retrogradare după victoria de miercuri cu Academica Clinceni, scor 3-1. E tot ultima în clasament, cu 20 de puncte, însă e la şase puncte sub locul de baraj, ocupat de Poli Iaşi, care are două meciuri în plus.

Târgoviştenii au câştigat cu echipa lui Ilie Poenaru după şase înfrângeri consecutive în campionat, cu Academica Clinceni, Poli Iaşi, FC Voluntari, Hermannstadt, Sepsi şi Viitorul.

Chindia are cinci eşecuri la rând pe teren străin. Ultimul punct obţinut într-o deplasare a fost cu FCSB, scor 1-1, în luna februarie, înaintea întreruperii Ligii 1 din cauza pandemiei cu COVID-19. În partida tur, echipa antrenată acum de Emil Săndoi a pierdut confruntarea de la Ploieşti, scor 0-2. În deplasare, Chindia nu a reuşit să dea gol în patru din ultimele cinci meciuri.

Afla mai multe despre: liga 1poli iasichindia 

viewscnt
Articole similare