Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi l-a căutat pe Eugen Neagoe pentru a reveni în Copou: "Am avut discuţii!". Ce a spus antrenroul Astrei despre victoria obţinută împotriva fostei sale echipe

Poli Iaşi l-a căutat pe Eugen Neagoe pentru a reveni în Copou: "Am avut discuţii!". Ce a spus antrenroul Astrei despre victoria obţinută împotriva fostei sale echipe

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe a vorbit după victoria echipei sale, Astra, 3-2 pe terenul Iaşiului, şi a dezvăluit că a fost în discuţii cu şefii Politehnicii pentru preluarea echipei din Copou, pe care a dus-o până în play-off acum câţiva ani.

Astra a învins pe Poli Iaşi cu 3-2 şi Eugen Neagoe a vorbit mai întâi despre partida din Copou. Antrenorul de la Giurgiu a spus că meciul a fost unul frumos, dar gazonul a fost execrabil. Neagoe consideră că gazonul de pe "Emil Alexandrescu" e cel mai prost din Liga 1 în acest moment.

"Un meci frumos, cu 5 goluri. Şi terenul a fost un impediment pentru noi. Cred că eram echipa mai tehnică, care puteam să ţinem de minge, să construim mai mult, dar cu trecerea timpului, terenul a devenit impracticabil. Nici în urmă cu 4 ani, când eram eu aici, nu arăta aşa rău terenul.  Este cel mai prost teren din Liga I în acest moment şi e păcat", a spus Eugen Neagoe, la Telekom Sport.

Apoi, antrenorul a dezvăluit că a fost în discuţii cu şefii de la Iaşi, în decursul ultimul an şi jumătate, pentru a reveni la Poli Iaşi, însă negocierile nu s-au concretizat. "M-am simţit foarte bine la Iaşi, vreau să le mulţumesc suporterilor Politehnicii Iaşi, pentru că e un oraş superb, care merită o echipă puternică. Din păcate, astea au fost drumurile noastre, s-au despărţit. Am avut unele discuţii cu oamenii care conduc clubul, în decursul ultimului an, un an şi jumătate, dar nu am reuşit să mai lucrăm împreună sau eu să mai ajung la Iaşi, decât ca adversar", a mai spus Neagoe.

Eugen Neagoe a antrenat-o pe Poli Iaşi între octombrie 2016 şi iunie 2017, timp de 31 de meciuri, cu o medie de 1,55 puncte câştigate pe meci. Atunci, echipa din Copou a participat în play-off-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: eugen neagoepoli iasiastranegocieriliga 1meci 

viewscnt
Articole similare