Experiențe împreună.
You are here:

Poli Iaşi şi-a anulat cantonamentul! Veşti proaste din Copou. Reacţia lui Costel Enache

Poli Iaşi şi-a anulat cantonamentul! Veşti proaste din Copou. Reacţia lui Costel Enache

CSM Poli Iași

Comentarii

Politehnica Iaşi a retrogradat în Liga 2 şi are în continuare probleme financiare şi organizatorice.

Poli Iaşi şi-a anulat cantonamentul! Veşti proaste din Copou. Reacţia lui Costel Enache

Iaşiul şi-a anulat cantonamentul de pregătire şi ar putea rămâne singura formaţie care nu a efectuat unul!

Motivul? Ieşenii nu au găsit echipe pentru meciurile amical şi nu şi-au definitivat nici lotul! În plus, se adaugă problemele financiare care le dau bătăi de cap.

Costel Enache, antrenorul lui Poli Iaşi, a explicat poziţia sa şi motivele care au dus la anularea cantonamentului.

„Am încercat să fim logici şi puţinii bănuţi pe care îi avem preconizaţi să îi folosim cât mai judicios. Faptul că ne vin mereu jucători la teste şi nu avem un lot complet nu ne-ar fi ajutat să facem un cantonament doar cu jumătate de echipă, iar restul să vină pe parcurs şi să completăm lotul după cantonament.

În plus, am considerat că un cantonament ne-ar ajuta la modul general cu o creştere de 5 la sută, dar dacă investim banii aceia în 2 jucători s-ar putea să câştigăm 8 la sută. E o logică simplă şi foarte aplicabilă în momentul de faţă. Avem condiţii bune la Iaşi, avem terenurile de antrenament, avem terenul de joc, sală de forţă.

Cred că ne-ar fi ajutat cantonamentul, dar cu aceiaşi bani şi cu o structurare a programului cred că putem fi mai eficienţi şi fără cantonament”, a declarat Costel Enache pentru Liga2.

Antrenorul a mai dezvăluit că încearcă să organizeze un meci amical cu Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe, la sfârşitul săptămânii viitoare. 

viewscnt
Articole similare