Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi şi FCSB au bătut palma! Trei fotbalişti ai "roş-albaştrilor", în Copou: "Le mulţumesc că au înţeles!"

Poli Iaşi şi FCSB au bătut palma! Trei fotbalişti ai "roş-albaştrilor", în Copou: "Le mulţumesc că au înţeles!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Ciprian Paraschiv, preşedintele de la Poli Iaşi, a anunţat că toţi cei trei fotbalişti pe care formaţia din Copou în are împrumutaţi de la FCSB şi-au prelungit înţelegerile şi vor rămâne sub comanda lui Mircea Rednic până la finalul sezonului.

FCSB a cedat sub formă de împrumut la Poli Iaşi trei fotbalişti. Ovidiu Horşia (19 ani), Sorin Şerban (20 de ani) şi Ştefan Târnovanu (20 de ani). Ultimul a fost cumpărat de FCSB de la Poli Iaşi şi lăsat să joace în Copou pentru acest sezon. Cei trei au semnat noi înţelegeri cu Iaşiul, valabile până când actuala stagiune, întreruptă de pandemia de COVID-19, se va termina.

Paraschiv a anunţat totul într-o conferinţă de presă: "Chiar vreau să mulţumesc echipei FCSB pentru că a înţeles că avem nevoie de jucptori până la finalul acestei ediţii. Toţi trei jucătorii au semnat până la finalul acestui sezon. Vom vedea ce va fi din vară-toamnă", a declarat preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, la întâlnirea cu presa.

Când acest sezon se va termina, Horşia, Târnovanu şi Şerban se vor întoarce la FCSB, iar stafful clubului condus de Gigi Becali va decide dacă va păstra vreunul dintre ei sub comandă sau vor merge, din nou, sub formă de împrumut la o altă echipă din Liga 1.

  • 900.000 de euro însumează cotele de transfer ale celor trei fotbalişti, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ciprian paraschivfcsbpoli iasi 

viewscnt
Articole similare