Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi vine cu gânduri mari la Bucureşti pentru duelul cu Dinamo! Anunţul lui Leo Grozavu

Poli Iaşi vine cu gânduri mari la Bucureşti pentru duelul cu Dinamo! Anunţul lui Leo Grozavu

CSM Poli Iași

Comentarii

Dinamo primeşte vizita formaţiei Dinamo, mâine, de la ora 20:30, în direct, pe Orange Sport 1.

Dinamo caută prima victorie în campionat după 7 meciuri consecutive. „Câinii” primesc vizita celor de la Poli Iaşi, vineri, 27 octombrie, ora 20:30, în etapa a 14-a din SuperLiga. 

Leo Grozavu, antrenorul celor de la Poli Iaşi, a prefaţat duelul de mâine. 

”Ne aşteaptă o partidă foarte importantă. Jucăm împotriva unei echipe nou-promovate, ca şi noi, şi cu aceeaşi dorinţă de a câştiga jocul. Va fi o partidă încrâncenată mai mult ca sigur, datorită situaţiei din clasament a dinamoviştilor, dar şi noi la rândul nostru avem dorinţă să câştigăm. Avem problemele noastre şi nu ne interesează ce se întâmplă în alte părţi”, a declarat antrenorul Leo Grozavu.

Leo Grozavu nu va putea sta pe banca celor de la Poli Iaşi la meciul cu Dinamo de vineri seară, după ce a fost eliminat în meciul cu Sepsi.

Ce a declarat Sergiu Buş:

„Ne aşteaptă un meci foarte greu. Dinamo, chiar dacă trece printr-o perioadă proastă, vor fi foarte motivaţi, vor vrea să-şi revină cu noi. Îşi doresc victoria şi ei, şi fanii, care-i împing de la spate. Noi, însă, avem o perioadă foarte bună, cu o singură înfrângere în şapte meciuri, vom merge foarte hotărâţi, foarte concentraţi. 

Eu m-am acomodat la Iaşi, după ce am avut nevoie de două luni pentru a reveni fizic, chiar dacă am făcut cantonamentul cu CFR Cluj. Am avut răbdare, sper să ajut echipa şi să fim pe un loc confortabil în clasament”.

Afla mai multe despre: leo grozavupoli iaşidinamo 

viewscnt
Articole similare