Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Timişoara - Sepsi. Duel tare în zona retrogradării

Poli Timişoara - Sepsi. Duel tare în zona retrogradării

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Poli Timişoara - Sepsi România 02.04.2018. Este meciul care încheie etapa din play-out, acolo unde lupta pentru evitarea retrogradării s-a înteţit serios.

Ponturi pariuri Poli Timişoara - Sepsi România 02.04.2018

Aşadar, să începem analiza! Meciul de luni pune faţă în faţă două dintre echipele care nu au câştigat niciun meci până acum în playout. Sepsi OSK are însă un moral mai bun, după ce a obţinut două puncte din primele două etape, 1-1 cu Concordia şi 2-2 cu FCVoluntari. Nou-promovata a fost aruncată pe ultimul loc după rezultatele înregistrate în această etapă, dar cu o victorie în faţa bănăţenilor, echipa lui Eugen Neagoe va părăsi zona retrogradării. Circumstanţele sunt favorabile covăsnenilor, care de la începutul anului au pierdut doar în faţa a două candidate la titlu, FCSB şi CSU Craiova.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Poli Timişoara - Sepsi România 02.04.2018

Astăzi, Sepsi poate profita de forma dezastruoasă arătată de timişoreni în acest an. Echipa a pierdut ambele partide din playout cu acelaşi scor, 0-1, cu FC Voluntari şi cu Juventus Bucureşti. Mai mult, de la începutul anului, trupa antrenată de Leo Grozavu a obţinut un singur punct, în ultima etapă a sezonului regulat, la 1-1 cu CSU Craiova. Timişorenii sunt fără victorie de 12 meciuri în Liga I, de la meciul cu Astra, de pe finalul lunii octombrie. Şase remize şi şase înfrângeri a fost palmaresul echipei în tot acest timp. 

Echipele probabile

Poli Timişoara (4-2-3-1): Straton - Străuţ, Cînu, Melinte, M. Oliva - Artean, Enescu - Haruţ, Vaşvari, Munteanu - Roman

Absenţi: Nimeni

Sepsi (4-2-3-1): Râmniceanu - Martinez, Viera, Obsivac, Sato - Ghinga, Petrovikj - Tandia, Fulop, Hamed - Hadnagy
Absenţi: Nimeni

Pronostic: X2 @ 1.50

Afla mai multe despre: sepsipoli timisoaraliga 1romania 

viewscnt
Articole similare