Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Timişoara urcă pe locul 2 în clasament după victoria la limită de pe teren propriu în derby-ul cu Petrolul

Poli Timişoara urcă pe locul 2 în clasament după victoria la limită de pe teren propriu în derby-ul cu Petrolul

Liga 2

Comentarii

În urma victoriei de azi, timişorenii se apropie la un singur punct de liderul Craiova

Partida de la Timişoara transmisă LIVE de TelekomSport 1 a început echilibrat cu posesie pentru ambele formaţii. În minutul 32, gazdele deschid scorul prin Stjepan Plazonja care prinde un şut din prima din 22 de metri şi îl învinge pe Avram. Portarul petrolist era departe de balon. În drumul către gol, mingea a mai trecut pe pe la Coadă şi Scutaru. S-a intrat la cabine cu scorul de 1-0. Repriza a doua a fost una în care ambele formaţii au încercat pătrunderi însă ocaziile mari de gol au lipsit până în minutul 73 când bara îi salvează pe gazde după şutul uşor deviat a lui Pol Roige. Scor final Poli Timişoara 1-0 Petrolul Ploieşti.

Timişoara urcă până pe locul 2 în clasament cu 23 de puncte în timp ce Petroulul rămâne pe 10 cu 17 puncte. Lider în Liga 2 este în continuare, U Craiova 1948, echipă care a mai pierdut din avansul mare pe care îl avea.

Pe locurile de play-off sunt în momentul de faţă echipele U Craiova, Poli Timişoara, Metaloglobus Bucureşti, Dunărea Călăraşi, Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi Farul Constanţa. Actuala ediţie de Liga 2 este una inedită din cauza pandemiei, meciurile jucând-se într-o singură manşă prin trage la sorţi. La finalul celor 20 de etape se va juca un play-off între primele 6 echipe din clasament.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare