Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poliţia olandeză a deschis o anchetă după FCSB - Ajax 1-1. Ce s-a întâmplat după meci

Poliţia olandeză a deschis o anchetă după FCSB - Ajax 1-1. Ce s-a întâmplat după meci

FCSB

Comentarii

Poliţia olandeză investighează câteva incidente care s-au petrecut după amicalul Ajax - FCSB 1-1, meci disputat la Hattem. Unul dintre angajaţii stadionului a fost lovit în faţă.

La amicalul dintre Ajax şi FCSB au asistat şi mai multe grupuri de ultraşi olandezi. În timpul meciului n-au existat incidente grave, mai ales că mai mulţi poliţişti au fost delegaţi să asigure ordinea la acest amical. Însă, la jumătate de oră după fluierul final, a izbucnit o confruntare violentă.

Potrivit sportnieuws.nl, la stadion s-a declanşat un conflict violent între două grupuri de suporteri violenţi. Un angajat al stadionul a încercat să liniştească spiritele, dar a fost lovit în faţă. De asemnea, un alt bărbat de 32 de ani a fost ameninţat şi agresat. În cele din urmă, cele două grupuri s-au dispersat.

Însă poliţia a deschis o anchetă după aceste incidente, dar nimeni n-a fost arestat până în acest moment. Poliţiştii olandezi analizează filmările făcute de mai multe persoane care au asistat la aceste incidente.

Afla mai multe despre: fcsbajax amsterdamamicalpolitiesuporter 

viewscnt
Articole similare