Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul asistentului medical de la CSM Ploieşti acuzat de agresiune sexuală

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul asistentului medical de la CSM Ploieşti acuzat de agresiune sexuală

Handbal

Comentarii

Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal în cazul asistentului medical de la CSM Ploieşti, clubul finanţat de primărie, pentru agresiune sexuală, el fiind acuzat că ar intra peste handbalistele minore ale clubului la duş şi le-ar atinge în moduri care ar depăşi atribuţiile sale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la faptul că un angajat al unui club sportiv din Ploieşti ar fi agresat sexual minorele sportive în vestiarul acestora, poliţiştii s-au autosesizat, iar Poliţia Municipiului Ploieşti a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

“În cauză, se efectuează verificări, iar în funcţie de rezultatul acestora se vor dispune măsuri în consecinţă”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Conform ziarului Incomod, o handbalistă de la CSM Ploieşti, în vârstă de 13 ani, a povestit că asistentul medical al echipei le priveşte pe handbaliste atunci când fac duş sau când se schimbă în vestiar.

"La un meci, când am fost cu fetele mari, ele s-au dezbrăcat şi au intrat în duş. Eu am zis că o să fac acasă. M-a oprit şi mi-a zis că dacă nu intru la duş, nu mai joc. M-a luat de mână şi m-a obligat. A trebuit să intru în chiloţi şi prosop, iar el a intrat să verifice dacă mă spăl. Aceste faze au continuat. Ne făcea masaj pe fese, spunea că ăsta e masajul. Ne controla dacă ne-a venit menstruaţia: ne dădea jos pantalonii, ne băga mâna în chiloţi şi ne apăsa acolo! Fetele nu doreau să facă duş cu el de faţă şi asta era scuza lor, iar doctorul zicea că le verifică”, a handbalista de 13 ani.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare