Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Polonia – Slovacia 1-2, în grupa E de la EURO 2020! Surpriză la Sankt Petersburg

Polonia – Slovacia 1-2, în grupa E de la EURO 2020! Surpriză la Sankt Petersburg

EURO 2020

Comentarii

Polonia – Slovacia, 1-2, a fost primul meci al grupei E de la EURO 2020 şi al doilea al zilei de luni. De la 16:00, Cehia a învins-o în deplasare pe Scoţia, scor 2-0, în grupa D.

Polonia – Slovacia 1-2 (Linetty 46 / Mak 18, Skriniar 69), pe Telekomsport.ro

Echipele de start:

  • Polonia: Szczesny – Berezynski, Glik, Bednarek, Rybus – Linetty, Krychowiak, Klich – Jozwiak, Lewandowski, Zielinski
  • Rezerve: Dawidowicz, Fabianski, Frankowsi, Helik, Kedziora, Kozlowski, Moder, Placheta, Puhacz, Skorupski, Swiderski, Swierczok
  • Slovacia: Dubravka – Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan – Haraslin, Kucka, Hromada, Mak – Duda, Hamsik
  • Rezerve: Benes, Duris, Gregus, Hancko, Hrosovsky, Koscelnik, Kuciak, Lobotka, Rodak, Suslov, Vavro, Weiss

Min. 90+4 Finalul meciului!

Min. 90+1 Bednarek trage puţin pe lângă poartă în prelungiri. 

Min. 69 GOOOOL Slovacia! Mingea ajunge la Skriniar în urma unui corner executat de pe dreapta, iar fundaşul a marcat ca un adevărat atacant pentru 2-1 Slovacia!

Min. 62 Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe Krychowiak. Mijlocaşul central şi-a călcat un adversar şi a primit al doilea cartonaş galben. 

Min. 46 GOOOL Polonia! Început perfect de repriză secundă. Rybus trimite mingea în faţa porţii, iar Linetty trimite plasat la bara a doua pentru 1-1. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+1 Pauză!

Min. 34 Krychowiak trage peste poartă de la 25 de metri de poarta lui Dubravka. Polonia nu e lăsată în careul advers de fotbaliştii slovaci. 

Min. 33 Pekarik a centrat de pe partea dreaptă, după o cursă a lui Hamsik, iar Kucka a reluat cu capul în braţele portarului polonez. 

Min. 27 Polonia e anesteziată, iar Slovacia atacă în valuri. Hromada a driblat doi adversari, dar nu a reuşit să finalizeze, iar la câteva minute distanţă oaspeţii au ratat şansa de a face 2-0. Kucka a tras superb, de la distanţă, puţin peste poartă. 

Min. 18 GOOOL Slovacia! Oaspeţii dau lovitra în startul meciului de la Sankt Petersburg. Robert Mak a fost scăpat de apărarea poloneză, iar atacantul lateral a tras la prima bară pentru 1-0 din partea stângă. 

Min. 1 A început meciul. 


Polonia şi Slovacia deschid grupa E de la Campionatul European. Meciul în care polonezii sunt gazde va avea loc în Rusia, la Sankt Petersburg, pe Gazprom Arena şi va fi condusă de la centru de Ovidiu Haţegan.

Ultima partidă dintre cele două naţionale a avut loc în 2013, iar Slovacia s-a impus atunci cu 2-0. În ultimele cinci meciuri directe, Slovacia a învins de trei, ori, Polonia o singură dată, iar în 2007 a avut loc o remiză, scor 2-2.

Din grupa E mai fac parte Spania şi Suedia, care vor juca luni, de la 22:00.

 

 

 

Afla mai multe despre: euro 2020polonia slovacia 

viewscnt
Articole similare