Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pompiliu Bota a încercat să-i vândă marca Steaua lui Gigi Becali. Patronul FCSB a refuzat imediat după ce le-a cerut părerea avocaţilor. Ce au descoperit aceştia

Pompiliu Bota a încercat să-i vândă marca Steaua lui Gigi Becali. Patronul FCSB a refuzat imediat după ce le-a cerut părerea avocaţilor. Ce au descoperit aceştiagalerie foto

Superliga

Comentarii

Pompiliu Bota, un avocat controversat din România - care a reuşit să obţină recunoaşterea mărcii Steaua de către Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), a încercat să-i vândă marca lui Gigi Becali, dar patronul FCSB a refuzat. Avocaţiii lui Gigi Becali şi-au dat seama că situaţia certificatul obţinut de Pompiliu Bota nu are foarte mare valoare.

Pompiliu Bota se laudă că a obţinut înregistrarea mărcii Steaua la EUIPO, printr-o decizie dată de pe 3 martie 2020 şi după un proces care a durat aproape trei ani. Avocatul din Hunedoara a declarat că îl va acţiona în judecată pe Florin Talpan dacă va mai utiliza marca Steaua şi a anunţat că vrea să i-o cedeze lui Gigi Becali.

Tot Pompiliu Bota a afirmat că n-a apucat, încă, să ia legătura cu patronul FCSB. În realitate, potrivit gsp.ro, Pompiliu Bota l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-i vinde marca Steaua. După ce s-a consultat cu avocaţii, patronul FCSB ar fi refuzat.

De ce a refuzat Gigi Becali să cumpere marca Steaua de la Pompiliu Bota

Tot gsp.ro scrie că cerfitifcatul obţinut de Pompiliu Bota nu va fi în vreun fel luat în considerare de instanţele din România şi nu influenţează conflictul care există acum între FCSB şi MApN pentru marca Steaua. Practic, certificalul de înregistrare obţinut de la EUIPO nu schimbă cu nimic situaţia actuală în ceea ce priveşte marca Steaua.

În plus, Pompiliu Bota a obţinut recunoaşterea mărcii Steaua pentru puctul 35 din Convenţia de la Nice. Asta înseamnă că poate folosi marca doar în ”Publicitate, conducerea şi administrarea afacerilor şi lucrări de birou”. Telekomsport a descoperit că Pompiliu Bota a cerut recunoaşterea mărcii şi pentru punctul 41 din Convenţia de la Nice. Adică să poată folos marca pentru ”Educaţie, instruire, divertisment, activităţi sportive şi culturale, ogranizare de evenimente de fotbal, organizare de competiţii de fotbal şi servicii privind organizarea de evenimente fotbaliste”. Dar EUIPO i-a refuzat această cerere

.

Avocaţii lui Gigi Becali, după ce s-au informat despre ceea ce pretinde că a obţinut Pompiliu Bota, i-a transmis patronului FCSB că ar plăti bani pe ceva ce nu va putea folosi. Motiv pentru care Becali a refuzat oferta lui Pompiliu Bota.

Afla mai multe despre: marca steaua 

viewscnt
Articole similare