Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponta, reacţie furibundă după ce a fost în Ghencea la FCSB - CFR: "A fost sechestrat de un bugetar care plângea la showuri TV"

Ponta, reacţie furibundă după ce a fost în Ghencea la FCSB - CFR: "A fost sechestrat de un bugetar care plângea la showuri TV"

FCSB

Comentarii

FCSB a jucat din nou în Ghencea, iar Victor Ponta a fost prezent pe stadion la victoria obţinută de vicecampioana României, scor 1-0, în faţa CFR-ului.

"Dupa mai multi ani am revenit pe Arena Steaua din Ghencea  pentru meciul FCSB - CFR Cluj . Sunt “stelist” de peste 40 de ani ; am fost de nenumarate ori la meciuri istorice sau obisnuite.

Stadionul este construit din bani publici ( 400 milioane de ron) si trebuie sa fie deschis suporterilor care platesc bilet si vin sa isi incurajeze echipa ( pentru azi toate locurile au fost ocupate - aproape 30.000)! Toti cei prezenti azi acolo am strigat “Forta Steaua” si toti am fi fericiti sa vedem o singura echipa , unita si puternica ( nu doua care se sfasie intre ele din ambitii stupide, orgolii , prostie sau ticalosie)!

Stadionul a fost “sechestrat” pana azi de un bugetar imbracat (din pacate) in uniforma de militar care plangea pe la showuri televizate! Haideti sa avem din nou sport in Romania - sa lasam suporterii sa isi sustina echipele - sa convingem tinerii sa vina la stadion sau in salile de sport!" , a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

FCSB - CFR Cluj 1-0

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, pe CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Vicecampioana României a ajuns la patru victorii consecutive în startul Superligii.

Echipa lui Elias Charalambous este lider în clasament, cu 12 puncte. CFR Cluj ocupă poziţia a patra, cu 7 puncte.

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Olaru (90+3 Edjouma), Ad. Şut, Djokovic – Cordea (Compagno 46), Oct. Popescu (Ovidiu Popescu 87), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • CFR CLUJ: R. Sava - Cr. Manea (R. Filip 86), Kresic, Ajeti, Morgan (E. Krasniqi 60), Camora - Muhar, Tachtsidis (Avounou 60), Cvek (Otele 78) - Yeboah, Bîrligea (Jefte Betancor 86). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Afla mai multe despre: becalipontafcsbsteaughencea 

viewscnt
Articole similare