Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 01.05.2018. Adevărata finală din Liga Campionilor

Pontul Zilei 01.05.2018. Adevărata finală din Liga Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 01.05.2018. Real Madrid şi Bayern Munchen mai au 90 de minute de luptă pentru a stabili care dintre ele va juca finala Ligii Campionilor.

Pontul Zilei 01.05.2018

Real Madrid vine după o victorie uşoară în campionat, 2-1 cu Leganes, în care a forţat doar cât să ia toate cele trei puncte. Acum, elevii lui Zidane se gândesc cum să oprească atacurile nemţilor, care vor veni să îşi dea viaţa pe Santiago Bernabeu. Real Madrid are emoţii înaintea partidei, în special pentru că în faza precedentă a câştigat cu 3-0 în Italia însă a tremurat pentru calificare, Juventus reuşind să înscrie trei goluri în Spania şi să primească unul cu scandal pe final de partidă. Acum, Zidane trebuie să fie mult mai atent cum îşi aşează apărarea.

De partea cealaltă, Bayern Munchen vine după o victorie la scor pe teren propriu, 4-1 cu Eintracht Frankfurt, scor care ar ajuta-o şi să se califice în finala Ligii Campionilor. Chiar dacă statistica ultimilor ani nu este de partea ei, Bayern ştie că poate forţa o victorie care să aducă o calificare în finală, însă pentru acest lucru trebuie să marcheze cel puţin două goluri, deoarece unul singur nu va fi suficient pentru a ajunge în finală. Ne aşteptăm să vedem o echipă germană care se aruncă în atac, aşa că probabil vor apărea şi golurile.

Pontul Zilei 01.05.2018

În tur, Real Madrid s-a impus la Munchen cu 2-1, după un meci în care nemţii au avut mai multe ocazii, însă Navas a făcut o partidă foarte bună şi a scos tot ce se putea. Acum, Real are ca obiectiv să scoată cel puţin un egal şi să aibă grijă să nu primească iar foarte multe goluri, cum s-a întâmplat cu Juve. Recomandăm un pariu pe minimum trei reuşite.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.40

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei,  

viewscnt
Articole similare