Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 01.07.2018. Continuăm să facem profit din optimile Cupei Mondiale

Pontul Zilei 01.07.2018. Continuăm să facem profit din optimile Cupei Mondiale

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 01.07.2018. După ce ieri Cristiano Ronaldo şi Messi au fost eliminaţi de la Cupa Mondială, azi avem doar o echipă de top, Spania.

Pontul Zilei 01.07.2018

Spania a câştigat grupa din care a făcut parte după o serie de rezultate interesante. A început cu un egal cu Portugalia, apoi a câştigat în faţa Iranului, pentru ca în ultima partidă să facă doar un egal cu Maroc, scor 2-2. A terminat cu acelaşi număr de puncte ca Portugalia, însă a avut avantaj la departajare.

De partea cealaltă, Rusia s-a calificat de pe locul doi din grupă, din spatele Uruguay-ului, după ce a câştigat cu Arabia Saudită şi Egipt, iar în ultimul meci, când era deja calificată, s-a predat cu 3-0 în fata sud-americanilor. Ne aşteptăm acum să vedem un meci în care ruşii se vor apăra şi vor încerca să oprească furia spaniolă. Pe betano.com ai meciuri live din toate campionatele tari ale Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Pontul Zilei 01.07.2018

Spania şi Rusia s-au întâlnit destul de des în ultima perioadă, iar ultimul duel direct a avut loc în noiembrie anul trecut, într-un meci amical, terminat la egalitate, scor 3-3. În 2008, cele două naţionale au jucat de două ori la EURO, o dată în grupe şi o dată în semifinale, şi de fiecare dată s-a impus Spania la diferenţă de trei goluri, 4-1, respectiv 3-0. Şi acum ne aşteptăm să câştige Spania fără mari probleme.

Pronostic: Spania 1 pauză / 1 final @ 2.30

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare