Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 02.05.2018. Totul pentru finală

Pontul Zilei 02.05.2018. Totul pentru finală

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 02.05.2018. Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor marţi seară, iar acum aşteaptă să vadă cu cine se va lupta pentru trofeu în ultimul act de la Kiev.

Pontul Zilei 02.05.2018

AS Roma are încredere în calificare, chiar dacă minunile de genul celei cu FC Barcelona nu apar chiar în fiecare zi. Acum, după ce a pierdut cu 5-2 în Anglia, e conştientă că are nevoie tot de o victorie la trei goluri pentru a merge mai departe. În weekend, în Serie A, AS Roma a reuşit să se impună în faţa celor de la Chievo pe teren propriu, scor 4-1, suficient şi în această seară pentru o calificare istorică în finala Ligii Campionilor. Ne aşteptăm să vedem o echipă romană care va da totul pe teren pentru calificare, aşa că probabil vor apărea şi spaţiile în apărare.

Cote bune şi mii de transmisiuni live găseşti pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, Liverpool a reuşit să îşi asigure din tur o diferenţă care să o poziţioneze în postura de super-favorită. Cormoranii ştiu ca AS Roma va da totul pe teren, însă faptul că îi are pe cei trei jucători în atac care împreună au înscris 28 de goluri în Liga Campionilor le dă speranţe că vor reuşi să înscrie cel puţin un gol. Mai mult, Liverpool vine cu lecţia învăţată, după ce a văzut ce a păţit FC Barcelona în sferturile de finală ale competiţiei. Ne aşteptăm ca Liveprool să înscrie cel puţin un gol.

Pontul Zilei 02.05.2018

Având în vedere meciul din tur, când cele două formaţii au înscris de şapte ori, ne aşteptăm şi acum la un meci spectaculos. Din acest motiv, recomandăm pentru a doua semifinală din Liga Campionilor să pariaţi pe goluri de ambele părţi, iar la capitolul calificare probabil englezii vor ajunge să joace finala Ligii Campionilor.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.40

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei,  

viewscnt
Articole similare