Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 02.06.2018. Mergem cu Simona Halep în optimi la Roland Garros

Pontul Zilei 02.06.2018. Mergem cu Simona Halep în optimi la Roland Garros

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 02.06.2018. Simona Halep a scăpat de una dintre principalele favorite la câştigarea turneului, Elina Svitolina, iar acum trebuie să se concentreze la fiecare meci. 

Pontul Zilei 02.06.2018

Simona Halep a început cu emoţii turneul de la Roland Garros, reuşind să câştige în trei seturi meciul cu Riske. A doua partidă, disputată joi, cu Townsend, a fost mult mai uşoară, Halep arătând că a intrat în ritmul jocului. Acum urmează turul trei, la o zi după principala ei rivală, Svitolina, a fost eliminată de Mihaela Buzărnescu. Halep este favorită clară la victorie, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci simplu pentru româncă.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi! 

De partea cealaltă, Petkovic a reuşit să facă două meciuri foarte bune la Paris, învingându-le pe rând pe Mattek-Sands şi Mladenovic. În primul tur a produs o mare surpriză, deoarece fanii erau de partea lui Mladenovic şi aceasta nu a avut nicio şansă în faţa jucătoarei din Germania. ACum însă se complică lucrurile pentru Petkovic, deoarece o are în faţă pe Simona Halep.

Pontul Zilei 02.06.2018

Simona Halep şi Andrea Petkovic s-au mai întâlnit până acum de şase ori, iar scorul este 6-0 pentru compatrioata noastră. De fiecare dată Halep a reuşit să se impună fără mari probleme, aşa că ne aşteptăm să se întâmple şi acum, când diferenţa dintre cele două este de la cer la pământ. Recomandăm să pariaţi pe o victorie în două seturi a româncei.

Pronostic: Halep 2-0 la seturi @ 1.33

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zileihalep 

viewscnt
Articole similare