Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 02.07.2018. Ne apropiem de finalul optimilor de finală

Pontul Zilei 02.07.2018. Ne apropiem de finalul optimilor de finală

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 02.07.2018. Specialiştii consideră acest duel cel mai dezechilibrat meci din optimile de finală de la Mondial.

Pontul Zilei 02.07.2018

Belgia, alături de Croaţia, este una dintre naţionalele care au impresionat la Cupa Mondială. Belgienii au mers mai departe cu nouă puncte din nouă posibile. Au început cu o victorie cu 3-0 în faţa celor din Panama, apoi s-au impus cu 5-2 în faţa Tunisiei, pentru ca în ultimul meci să câştige cu 1-0 în faţa principalei rivale la câştigarea grupei, Anglia. Acum, belgienii au în faţa un adversar destul de accesibil, Japonia, însă apoi ar urma un posibil sfert de finală cu Brazilia. Pe betano.com veţi găsi o mulţime de meciuri live din campionatele tari ale Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Japonia s-a calificat cu ceva noroc în optimile de finală, deşi la început era cotată cu ultima şansă la calificare. A început surprinzător de tine, reuşind să câştige cu 2-1 cel mai greu meci din grupă, împotriva Columbiei. A urmat un egal foarte spectaculos cu Senegal, scor 2-2, pentru ca în ultimul meci să piardă cu 1-0 în faţa Poloniei, însă faptul că naţionala Columbiei s-a impus în faţa Senegalului i-a asigurat calificarea în faza următoare.

Pontul Zilei 02.07.2018

Duelul Japonia - Belgia a ajuns la episodul şase. Până acum, statistica este de partea japonezilor, care au trei victorii din cinci meciuri. Au reuşit să scoată şi un egal, şi au fost învinşi o singură dată, în ultimul meci direct, amicalul din noiembrie 2017. Acum însă Belgia arată foarte bine şi ne aşteptăm să avem parte de o victorie fără mari probleme a europenilor, la o cotă foarte bună, care merită jucată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Pronostic: Belgia @ 1.38

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare