Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 03.03.2018. Duel de foc în Serie A

Pontul Zilei 03.03.2018. Duel de foc în Serie A

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 03.03.2018. Napoli a reuşit să rămână pe primul loc în clasament până în acest moment, aşa că de acum presiunea este din ce în ce mai mare.

Pontul Zilei 03.03.2018

Napoli are patru puncte în faţa celor de la Juventus în acest moment, aşa că nu are voie să facă paşi greşiţi dacă speră la titlu, cel puţin nu pe teren propriu.

Napoletanii primesc în această rundă vizita celor de la AS Roma, în unul dintre cele mai interesante jocuri ale rundei. Liderul din Serie A a renunţat la Europa League pentru a se putea concentra doar pe campionat, fiind eliminat surprinzător de RB Leipzig. În campionat însă lucrurile merg foarte bine, cel mai bun exemplu fiind ultimul duel, pe care l-a câştigat cu 5-0 la Cagliari. Biletul Zilei Andrei Dumitru

De partea cealaltă, AS Roma vine după două înfrângeri, lucru care demonstrează că nu se află în cea mai bună formă. Prima dintre ele a fost în Liga Campionilor, 1-2 la Şahtior Doneţk, iar a doua în campionat, 0-2 pe teren propriu cu AC Milan. Mai mult, în deplasare nu se leagă foarte des victoriile, romanii reuşind doar de trei ori în ultimele 10 partide să plece cu toate cele trei puncte.

Pontul Zilei 03.03.2018

Sezonul trecut, AS Roma şi Napoli şi-au împărţit victoriile, de fiecare dată impunându-se formaţia care a jucat în deplasare. Romanii au câştigat cu 3-1, în timp ce napoletanii s-au impus cu 2-1. În turul actualului sezon, Napoli a câştigat la limită partida din Roma, scor 1-0, după golul înscris de Insigne în prima repriză. Având în vedere forma celor două formaţii, dar şi miza foarte mare pe care o are acest meci pentru gazde, ne aşteptăm să vedem o victorie a celor de la Napoli.

Pronostic: 1 @ 1.60

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalserie anapolias roma 

viewscnt
Articole similare