Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 03.05.2018. La un pas de finala Europa League

Pontul Zilei 03.05.2018. La un pas de finala Europa League

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 03.05.2018. Salzburg şi Marseille se luptă pentru un loc în finala Europa League, iar meciul începe de la 2-0 pentru francezi.

Pontul Zilei 03.05.2018

Salzburg ştie că trebuie să forţeze din primul minut o posibilă victorie, deoarece are doar 90 de minute la dispoziţie pentru a recupera un dezavantaj de două goluri. În weeekend, austriecii au reuşit să se impună cu 2-0 în faţa celor de la St. Polten, scor care ar fi suficient şi astăzi pentru a duce meciul în prelungiri. Ultimul meci direct jucat pe teren propriu a fost câştigat de Salzburg, aşa că fanii sunt încrezători că se poate întâmpla o minune şi să se califice în ultimul act al competiţiei.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont!

De partea cealaltă, Marseille trece printr-o formă excelentă, cu şase partide la rând fără înfrângere, dintre care patru victorii. În weekend francezii au făcut doar un egal în campionat, însă antrenorul a odihnit o parte dintre titulari pentru meciul din Europa League, care ar putea asigura prezenţa în Liga Campionilor dacă Marseille câştigă trofeul. Francezii ştiu că au o misiune grea în Austia, însă sunt conştienţi că un gol marcat în această deplasare este echivalent cu o calificare în ultimul act, deoarece este foarte greu ca austriecii să înscrie de patru ori.

Pontul Zilei 03.05.2018

Meciul de joi este episodul patru dintre cele două echipe, după ce s-au mai întâlnit în grupele acestei competiţii şi în turul semifinalelor. În toamnă, Salzburg s-a impus pe teren propriu cu 1-0 şi în deplasare a făcut egal, 0-0, pentru ca în meciul de săptămâna trecută francezii să se impună cu 2-0. Ne aşteptăm la un meci foarte strâns, aşa că pronosticul nostru pentru această partidă este pe un număr de maximum trei goluri marcate.

Pronostic: Sub 3,5 goluri @ 1.45

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei,  

viewscnt
Articole similare