Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 03.06.2018. Derby de zile mari pe biletul nostru

Pontul Zilei 03.06.2018. Derby de zile mari pe biletul nostru

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 03.06.2018. Derby de zile mari pe biletul nostru

Pontul Zilei 03.06.2018

Gazdele sunt liderul campionatului cu 17 puncte şi au un golaveraj total de 15-6. În ultimele cinci etape au un bilanţ destul de bun: trei victorii, un rezultat de egalitate şi o singură înfrângere. În partidele disputate pe propriul teren de Flamengo, gazdele noastre sunt neânvinse având un bilanţ de trei victorii şi un rezultat de egalitate, cu un golaveraj total de 7-1. În partidele disputate de Flamengo în acest sezon se marchează o medie de 2,6 goluri per meci, dar în total au cinci partide cu rezultatul de sub 2,5 goluri în meci.

Oaspeţii sunt pe locul trei în clasament cu 14 puncte şi au un golaveraj total de 11-6. În ultimele cinci partide au o evoluţie bună şi un bilanţ destul de bun: două victorii, două egaluri şi o înfrângere. În partidele disputate de Corinthians în deplasare lucrurile nu stau aşa de bine, au reuşit o victorie şi un rezultat de egalitate, dar au şi două înfrângeri, golaverajul fiind de 6-4. În partidele disputate de oaspeţi se marchează o medie de 2,1 goluri per meci, iar în total au cinci partide de sub 2,5 goluri în meci. În sezonul trecut s-a impus Flamengo pe tern propriu cu 3-0, iar în meciul retur au obţinut un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Pontul Zilei 03.06.2018

În ultimele trei partide directe cu Flamengo gazde, rezultatul jocurilor a fost de fiecare dată peste 2,5 goluri în meci. Flamengo a marcat cel puţin un gol în fiecare din ultimele 11 partide disputate, iar Corinthians a marcat în fiecare din ultimele cinci jocuri disputate. Noi ne aşteptăm la un joc spectaculos cu multe goluri marcate.

 

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare