Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 03.07.2018. Facem profit înainte de sferturi

Pontul Zilei 03.07.2018. Facem profit înainte de sferturi

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 03.07.2018. Englezii au terminat intenţionat pe locul doi grupa, pentru a evita Brazilia în sferturile de finală ale competiţiei.

Pontul Zilei 03.07.2018

Columbia a avut cea mai echilibrată grupă de la Cupa Mondială, şi a avut nevoie de ultimul meci pentru a-şi asigura calificarea. A început cu stângul, fiind învinsă de Japonia în primul meci, apoi a reuşit să învingă Polonia, pentru ca în ultima partidă să ia toate cele trei puncte şi cu Senegal şi să câştige grupa cu şase puncte.

De partea cealaltă, Anglia a avut o grupă foarte uşoară, obţinând fără mari probleme şase puncte la început, împotriva celor din Tunisia şi Panama. În ultimul meci, cu Belgia, când era deja calificată, naţionala Angliei a fost învinsă însă nu a fost o dramă foarte mare, deoarece acum în sferturi, dacă se califică, va juca împotriva Elveţiei sau Suediei, în timp ce Belgia va juca împotriva Braziliei. Pe betano.com ai rezultate fotbal live din toate campionatele lumii. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Pontul Zilei 03.07.2018

Columbia şi Anglia s-au mai întâlnit până acum de două ori, iar statistica este de partea englezilor. Prima întâlnire directă a fost în 1998, la Cupa Mondială, când au fost în grupă cu România şi Anglia s-a impus cu 2-0, iar ultima în 2005, un meci amical, câştigat de europeni cu 3-2. Mizăm şi acum pe o calificare a englezilor mai departe.

Pronostic: Anglia se califică @ 1.50

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare