Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 03.08.2018. Profitul vine din Rusia

Pontul Zilei 03.08.2018. Profitul vine din Rusia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 03.08.2018. Etapa cu numărul doi din campionatul Rusiei le pune faţă în faţă pe Dinamo Moscova şi Rubin Kazan, două echipe de top din această ţară.

Pontul Zilei 03.08.2018

Dinamo Moscova a început noul sezon cu un egal, 0-0 la Arsenal Tula, iar la cum arată echipa se pare că dinamoviştii nu vor reuşi să se bată de la egal la egal cu marile forţe din Rusia pentru titlu. Chiar dacă în amicalele dinainte de startul sezonului echipa arăta foarte bine, se pare că în meciurile oficiale încă nu este pregătită de marile bătălii. Cel mai probabil vom vedea un meci în care Dinamo va încercă să controleze jocul, însă tactica este destul de defensivă.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în lumea pariurilor!

De partea cealaltă, Rubin Kazan pare una dintre principalele favorite la un loc în cupele europene. Rubin a început foarte bine sezonul, reuşind să se impună pe teren propriu în faţa celor de la Krasnodar, scor 2-1. Partida a fost dominată clar de gazde, iar diferenţa de scor putea fi şi mai mare la finalul partidei dacă nu se remarca portarul oaspeţilor. Acum, Rubin se deplasează la o rivală din campionat, aşa că ne aşteptăm să vedem foarte multă ambiţie pe teren.

Pontul Zilei 03.08.2018

Sezonul trecut, Dinamo Moscova şi Rubin Kazan au oferit două meciuri foarte echilibrate, în care nu s-a înscris niciun gol. Atât la Rubin acasă, cât şi la Dinamo Moscova, cele două partide s-au terminat 0-0, principalul obiectiv al celor două formaţii fiind să nu primească gol. Acum ne aşteptăm la un meci mult mai deschis, mai ales că este începutul sezonului, aşa că recomandarea noastră pentru acest duel este pe număr de goluri. Din acest motiv, mergem pe minimum două înscrise în meci.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.50

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare