Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 04.05.2018. Victorie pentru locul doi

Pontul Zilei 04.05.2018. Victorie pentru locul doi

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 04.05.2018. Vineri, oferta nu este foarte bogată, însă apar la start formaţii de top în puţinele meciuri care se joacă. Una dintre acestea este Manchester United.

Pontul Zilei 04.05.2018

Brighton a avut prima jumătate de sezon foarte bună, în care a reuşit să strângă suficiente puncte pentru a ajunge în prima jumătate a clasamentului. Acum, când a văzut că retrogradarea este foarte departe, nu s-a mai concentrat şi a ajuns să obţină foarte greu puncte. Din acest motiv, Brighton are în acest moment nu mai puţin de şapte meciuri la rând fără victorie, dintre care patru pierdute şi trei rezultate de egalitate. În ultimele două meciuri a obţinut două rezultate de egalitate, iar acum forţează o victorie împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din Anglia, Manchester United.

De partea cealaltă, elevii lui Jose Mourinho au ca obiectiv pe acest final de sezon securizarea locului doi în clasament, dar şi câştigarea Cupei FA, unde vor juca finala cu cei de la Chelsea. United vine după o victorie în faţa rivalilor de la Arsenal, 2-1 pe teren propriu, în care golul victoriei a venit în prelungiri. United trece printr-o formă destul de bună, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci în care diavolii vor domina jocul.

Pontul Zilei 04.05.2018

Brighton şi Manchester United s-au mai întâlnit în acest sezon de două ori, de fiecare dată United reuşind să se impună. Primul meci a fost câştigat în campionat, 2-0 pe teren propriu, pentru ca apoi să se impună şi în Cupa FA, scor 1-0. Acum, joaca s-a mutat la Brighton, acesta fiind primul meci direct cu United în deplasare. Ne aşteptăm să vedem un duel strâns, în care Mourinho va forţa o victorie la limită, pe stilul lui caracteristic, aşa că recomandăm un pariu pe 2 solist.

Pronostic: 2 solist @ 1.82

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare