Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 04.07.2018. Jocurile amicale aduc şi ele profit

Pontul Zilei 04.07.2018. Jocurile amicale aduc şi ele profit

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 04.07.2018. Elevii lui Gică Hagi susţin cel de-al şaptelea test din această vară în compania campioanei Poloniei.

Pontul Zilei 04.07.2018

Cea de-a şaptea adversară a Viitorului este chiar campioana Poloniei. Legia Varşovia a cucerit al treilea titlu la rând în campionatul intern şi al 13-lea din istorie. Viitorul nu a mai repetat surpriza din sezonul 2016-2017, atunci când a devenit în premieră campioană a Ligii 1, şi a încheiat campionatul trecut doar pe locul al patrulea. Astfel, echipa constănţeană va evolua pentru al treilea an la rând în cupele europene, urmând să ia startul în turul întâi al Ligii Europa. Până atunci, însă, tânăra formaţie a lui Hagi mai are două meciuri de pregătire de disputat în cadrul cantonamentului din Polonia. Pe betano.com ai meciuri live din cele mai puternice campionate ale Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Campioana Poloniei, următoarea adversară a Viitorului, este neînvinsă în această vară, în meciurile amicale - două victorii şi o remiză. De cealaltă parte, Viitorul a obţinut cinci victorii, cu Zimbru Chişinău, Daleszyce Spartacus,  Znicz Pruszkow, Jagiellonia şi Podbeskidzie Bielsko, dar s-a făcut de râs în faţa prim-divizionarei poloneze Zaglebie Sosnowiec, scor 0-4.

Pontul Zilei 04.07.2018

Întâlnirea cu Legia va fi penultima pentru Viitorul, în cadrul cantonamentului din Polonia. Echipa lui Hagi va mai întâlni Radomiak Radom, pe 5 iulie, pentru ca mai apoi să înceapă aventura europeană.

FC Viitorul va juca în primul tur preliminar al Ligii Europa contra formaţiei Racing Union FC, câştigătoarea Cupei Luxemburgului. Meciurile din turul întâi preliminar sunt programate pe 12 şi 19 iulie. Formaţia pregătită de Gică Hagi va juca primul meci în deplasare, iar returul la Ovidiu.  La rândul lor, polonezii se pregătesc pentru debutul în preliminariile Ligii Campionilor. Legia va întâlni, în dublă manşă, campioana Irlandei, Cork City.

Pronostic: Viitorul - Legia Peste 1,5 @ 1.35

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare