Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 05.05.2018. CFR Cluj poate trece pe primul loc

Pontul Zilei 05.05.2018. CFR Cluj poate trece pe primul loc

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 05.05.2018. CFR Cluj nu a reuşit să câştige derby-ul cu FCSB, deşi a condus până în minutul 90, iar acum trebuie să aibă un parcurs fără greşeală.

Pontul Zilei 05.05.2018

Înaintea ultimelor trei meciuri din Liga 1 Betano, CFR Cluj este pe locul doi, la două puncte de FCSB. Pentru titlu are nevoie de un pas greşit al bucureştenilor, dar şi de trei victorii în ultimele trei meciuri disputate. Runda trecută a fost foarte aproape de a trece pe primul loc, însă FCSB a avut noroc şi a egalat pe final, reuşind astfel să rămână pe primul loc în clasament, la două puncte avans. Acum, clujenii primesc pe teren propriu vizita celor de la CS U Craiova, pe care i-au mai învins o dată în Ardeal, în sezonul regulat.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide chiar astăzi un cont

De partea cealaltă, CS U Craiova a scăzut ritmul de când şi-a dat seama că nu se mai poate bate pentru titlu, iar în ultimele patru meciuri din campionat a reuşit să obţină doar o victorie. În ultima rundă, a oferit unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din acest sezon, 3-3 cu Viitorul pe teren propriu. Acum aşteptă mai mult finala Cupei României, unde poate obţine primul trofeu de când are noua denumire.

Pontul Zilei 05.05.2018

CFR Cluj şi CS U Craiova s-au întâlnit în acest sezon de trei ori, de două ori în prima parte şi o dată în play-off. În meciurile din sezonul regulat, de fiecare dată s-a impus echipa de pe teren propriu, cu acelaşi scor 2-1. În meciul din turul play-off-ului, cele două echipe s-au anulat la perfecţie şi meciul s-a terminat fără niciun gol, scor 0-0. Acum ne aşteptăm să vedem o victorie a clujenilor, aşa că recomandăm să pariaţi pe o victorie a gazdelor.

Pronostic: 1 @ 1.60

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare