Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 06.05.2018. Toate privirile pe El Clasico

Pontul Zilei 06.05.2018. Toate privirile pe El Clasico

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 06.05.2018. Cel mai tare meci de duminică este, fără discuţii, cel dintre FC Barcelona şi Real Madrid. Ambiţiile sunt de fiecare dată la limite maxime.

Pontul Zilei 06.05.2018

FC Barcelona a reuşit un sezon de povestit nepoţilor, fiind neînvinsă până în acest moment în La Liga. Cu doar patru meciuri rămase, catalanii sunt foarte aproape de a câştiga titlul fără să piardă niciun duel. Cel mai greu examen este în această rundă, pe teren propriu cu Real Madrid, care va da totul pe teren pentru a opri această sărbătoare a catalanilor. FC Barcelona are însă de partea ei terenul, dar mai ales statistica, unde în ultima perioadă a reuşit să ducă duelurile directe în favoarea ei. Cel mai bun exemplu este meciul din tur, când FC Barcelona s-a impus cu 3-0, chiar pe Santiago Bernabeu.

Peste 200 de cote pentru El Clasico. Deschide şi tu un cont pe betano.com şi intră în arena pariurilor!

De partea cealaltă, Real Madrid se laudă cu o calificare în finala Ligii Campionilor, iar în campionat cu un loc pe podium, deoarece este foarte greu să o mai ajungă pe Atletico Madrid. Galacticii vor să răzbune rezultatul din tur şi să oprească şi seria incredibilă de 34 de meciuri fără înfrângere a Barcelonei, dar mai mult, vor să strice sărbătoarea titlului pentru gazde. Din acest motiv, toată săptămâna au venit declaraţii foarte războinice din partea madrilenilor. 

Pontul Zilei 06.05.2018

Meciul din tur a fost echilibrat doar o repriză, la finalul căruia scorul era egal, 0-0. A urmat însă un gol rapid al lui Suarez în debutul părţii secunde şi apoi cartonaşul roşu încasat de Carvajal, iar de acolo meciul s-a rupt şi catalanii au mai înscris de două ori. Acum ne aşteptăm la o replică şi din partea Realului, aşa că pronosticul nostru pentru El Clasico este pe goluri de ambele părţi.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.40

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare