Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 06.06.2018. Fotbal total într-un meci amical

Pontul Zilei 06.06.2018. Fotbal total într-un meci amical

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 06.06.2018. Belgia este pregătită pentru Cupa Mondială, dispută în această seară un joc amical pentru a pune la punct automatismele necesare.

Pontul Zilei 06.06.2018

Belgia şi-a dominat grupa de calificare la Cupa Mondială, a terminat pe primul loc cu 28 de puncte, din 30 posibile şi a avut un golaveraj total de 43-6, destul de impresionant după zece partide disputate. Din acea grupă au făcut parte: Grecia, Bosnia, Estonia, Cipru şi Gibraltar. În meciurile disputate de Belgia s-a marcat o medie de 4,9 goluri per meci. După aceste preliminarii, Belgia a disputat patru partide amicale, două s-au terminat la egalitate şi două s-au terminat cu victoria belgienilor. Belgia a învins fără drept de apel Arabia Saudită cu scorul de (4-0) şi de Japonia cu scorul de 1-0.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Mici probleme au avut în jocul cu Mexic, terminat la egalitate scor (3-3). Belgia a condus cu unu la zero şi doi la unu, dar au trebuit să egaleze la trei, pentru a nu pierde meciul. Egiptul s-a calificat la Cupa Mondială după ce şi-a câştigat grupa. Egipt a acumulat un total de 13 puncte şi au avut un golaveraj total de 8-4. Din grupa faraonilor au mai făcut parte: Uganda, Ghana şi Congo. După aceste preliminarii şi egiptenii au susţinut patru partide amicale. Au pierdut cu Portugalia scor (1-2), au pierdut şi cu Grecia scor (0-1).

Pontul Zilei 06.06.2018

Pentru Egipt a urmat un rezultat de egalitate (1-1) împotriva naţionalei din Kuweit şi poate cel mai bun rezultat din ultimii ani a fost obţinut în ultimul joc disputat. Au terminat la egalitate (0-0) cu naţionala Columbiei, dar după un joc extrem de slab totuşi, Columbia şi-a creat 17 ocazii de gol, iar posesia Egiptului s-a ridicat doar la 31%. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori şi contrar tuturor aşteptărilor, Egiptul s-a impus în ambele partide. Ce este drept, o partidă a fost disputată în 1999 şi una în 2005.

Pronostic: Belgia 1 pauză / 1 final @ 1.83

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare