Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 07.06.2018. Ultimul test înainte de Mondial pentru Islanda

Pontul Zilei 07.06.2018. Ultimul test înainte de Mondial pentru Islanda

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 07.06.2018. Reprezentativa Islandei dă astăzi ultimul test înainte de Cupa Mondială, contra Ghanei. De la acest meci am selectat o cotă extrem de atractivă - mizăm pe victoria nordicilor, la o cotă de 2.20.

Pontul Zilei 07.06.2018

Surpriza Campionatului European din 2016, Islanda a reuşit să se califice în premieră la turneul final al Cupei Mondiale, după ce a terminat pe primul loc în grupa din preliminariile europene, din care au mai făcut parte, printre altele, Croaţia, Ucraina, Turcia şi Finlanda. Nordicii au încheiat grupa cu şapte victorii, o remiză şi două înfrângeri şi au stabilit un nou record de puncte obţinute în preliminarii. Acum, pe islandezi îi aşteaptă testul suprem. Vor înfrunta Argentina, Nigeria şi Croaţia şi speră să repete performanţele de la europeanul francez, când au ajuns până în sferturile de finală.

Trebuie spus însă că forma echipei nu este deloc bună în acest moment. De la finalul preliminariilor, echipa nu a mai reuşit să obţină nicio victorie în meciurile amicale sub egida FIFA. Au fost cinci meciuri, în care echipa a înregistrat patru înfrângeri şi o remiză. Micuţa echipă a statului Qatar a fost singura care nu a reuşit să îi învingă pe nordici (1-1). În rest, echipa lui Hajdur Hallgrimsson a fost pusă în mare dificultate de echipe precum Cehia (1-2), Mexic (0-3), Peru (1-3) şi Novegia (2-3).

Pontul Zilei 07.06.2018

Adversara de astăzi a islandezilor este Ghana, echipă care nu a reuşit calificarea la Cupa Mondială. A încheiat runda decisivă a preliminariilor africane pe locul 3 în grupă, după Egipt şi Uganda. O victorie, patru remize şi o înfrângere a fost palmaresul echipei în grupă, dar trebuie remarcat faptul că a încheiat preliminariile cu o serie de patru meciuri fără înfrângere. Apoi, echipa pregătită de Kwasi Appiah a reuşit să învingă în meci amical o altă echipă calificată la turneul final din Rusia. A dispus cu 2-0 de Japonia, prin golurile marcate de Boateng şi Partey.

Pronostic: Islanda @ 2.20

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare