Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 08.05.2018. Tenisul ne aduce profit

Pontul Zilei 08.05.2018. Tenisul ne aduce profit

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 08.05.2018. Unul dintre meciurile care trebuie urmărit pe tabloul masculin de la Madrid este cel dintre Raonic şi Dimitrov, în turul doi.

Pontul Zilei 08.05.2018

Canadianul Raonic a debutat cu dreptul la Madrid, reuşind să îl învingă în primul tur pe Kicker, scor 6-2, 6-3, după doar o oră şi 17 minute. Sorţii însă nu au fost foarte de treabă şi i l-au oferit în turul secund pe bulgarul Dimitrov, cap de serie numărul patru. Raonic nu trece prin cea mai bună formă, până la acest turneu având doar două victorii şi o înfrângere pe zgură. Mai mult, se ştie că suprafaţa roşie nu este preferata canadianului, aşa că bulgarul are prima şansă în duelul cu jucătorul care serveşte printre cei mai mulţi aşi din circuitul masculin de tenis.

De partea cealaltă, fiind cap de serie, Dimitrov nu a jucat în primul tur şi va debuta la Madrid chiar în acest meci. Dimitrov are un sezon destul de bun pe zgură, reuşind să ajungă la Monaco în semifinale, unde a fost eliminat de Nadal, iar în Barcelona a fost eliminat în sferturile de finală de Carreno Busta. Acum, are şanse mari să treacă mai departe, în special pentru că este într-o formă mai bună şi adversarul său nu ştie să joace pe zgură. Biletul Zilei de azi

Pontul Zilei 08.05.2018

Cei doi jucători s-au mai întâlnit până acum de cinci ori, iar bulgarul conduce cu 4-1. Interesant este faptul că toate întâlnirile s-au disputat pe ciment, acesta fiind primul meci care se joacă pe zgură, suprafaţă pe care Dimitrov se simte mult mai confortabil. Din acest motiv, recomandăm cu încredere să pariaţi pe victoria bulgarului, care se află şi într-o formă foarte bună şi se simte şi foarte bine pe zgură.

Pronostic: Dimitrov @ 1.71

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare