Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 08.06.2018. Meci amical cu potenţial

Pontul Zilei 08.06.2018. Meci amical cu potenţial

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 08.06.2018. Meci echilibrat între două echipe ce joacă un fotbal asemănător.

Pontul Zilei 08.06.2018

Croaţia s-a calificat destul de lejer la barajul pentru mondiale. A terminat grupa de calificare pe locul doi cu 20 de puncte şi au avut un golaveraj total de 15-4. Din grupă au făcut parte şi: Islanda, Ucraina, Turcia, Finlanda şi Kosovo. Croaţia a câştigat în ultima etapă meciul direct cu Ucraina scor 2-0, chiar la Kiev. La barajul pentru Cupa Mondială au jucat împotriva naţionalei Greciei. În primul joc disputat acasă, au câştigat cu scorul de 4-1, iar la retur nu s-au mai întrebuinţat foarte mult şi au reuşit un 0-0.

Croaţii au disputat şi trei partide amicale, după aceste jocuri de calificare, în primul joc au pierdut 0-2 împotriva naţionalei din Peru. Meciul numărul doi a fost câştigat cu scorul de 1-0 în faţa Mexicului, în acest joc au jucat de la egal la egal cu adversara şi au reuşit pe alocuri să o şi domine. În cele din urmă a mai venit o înfrângere, dar de data aceasta în faţa Braziliei cu scorul de 0-2. Senegalul şi-a câştigat grupa de calificare la mondial cu 14 puncte şi au avut un golaveraj total de 10-3 după şase etape disputate. Din această grupă au făcut parte şi: Burkina Faso, Capul Verde şi Africa de Sud.

Pontul Zilei 08.06.2018

Senegalul a disputat după aceste preliminarii şi trei partide amicale, dar nu a obţinut vreo victorie. În primul meci au remizat cu Uzbekistan scor 1-1. Au urmat două rezultate de egalitate cu acelaşi scor 0-0, împotriva a două echipe din Europa. Un meci a fost împotriva statului Luxemburg şi celălalt a fost împotriva naţionalei Bosniei. Fără îndoială că Senegalul are jucători talentaţi, dar au destul de mulţi din lotul ales ce joacă pe continentul African sau la echipe din Europa ce nu sunt se prim rang şi aici credem că o să fie problema africanilor.

Pronostic: Croaţia @ 1.75

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileicroaţia 

viewscnt
Articole similare