Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 09.04.2018. Meci strâns în Rusia

Pontul Zilei 09.04.2018. Meci strâns în Rusia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 09.04.2018. ŢSKA Moscova este aproape eliminată din Europa League, după ce a fost învinsă de Arsenal cu 4-1, aşa că acum rămâne să se concentreze pe campionatul rusesc.

Pontul Zilei 09.04.2018

ŢSKA Moscova este cea mai de succes echipă din Rusia în Europa League în acest sezon, reuşind să ajungă până în sferturile de finală, unde a dat însă de Arsenal, care are o singură şansă să ajungă în grupele Ligii Campionilor, aşa că şi-a dat viaţa pe teren în tur. Rezultatul a fost cel aşteptat, englezii reuşind să se impună cu 4-1 şi să ia o opţiune foarte serioasă pentru calificarea în faza următoare. În campionat, ŢSKA Moscova este pe locul trei, cu 44 de puncte, fiind în luptă strânsă cu cei de la Krasnodar pentru podium, care asigură prezenţa în preliminariile pentru Liga Campionilor sezonul viitor.

De partea cealaltă, Dinamo Moscova nu mai este deloc echipa care făcea spectacol în urmă cu ceva ani, în acest moment fiind clasată pe locul 12, primul peste linia retrogradării, la egalitate cu echipele care sunt sub linie şi vor juca baraj pentru a rămâne în prima divizie şi sezonul viitor. Fosta echipă a lui Dan Petrescu are însă o formă bună. reuşind să scoată cinci puncte din primele trei meciuri de la reluarea campionatului, ceea ce le dă speranţe fanilor că se vor salva.

Pontul Zilei 09.04.2018

În tur, Dinamo şi ŢSKA Moscova au terminat la egalitate, scor 0-0, după un meci fără foarte multe ocazii de gol. Sezonul trecut, pe teren propriu, ŢSKA Moscova s-a impus la limită, scor 1-0, aşa că ne aşteptăm şi acum să avem parte de un meci echilibrat, fără foarte multe ocazii de poartă şi goluri. Recomandarea noastră este pe un număr mic de goluri.

Pronostic: ŢSKA Moscova - Dinamo Moscova sub 2,5 goluri @ 1.64

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zileiţska moscova 

viewscnt
Articole similare