Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 09.05.2018. Meci cu trofeul pe masă în Italia

Pontul Zilei 09.05.2018. Meci cu trofeul pe masă în Italia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 09.05.2018. Cupa Italiei îşi dispută finala miercuri, iar pentru trofeu se bat Juventus Torino şi AC Milan, cele mai importante echipe din fotbalul italian.

Pontul Zilei 09.05.2018

Juventus este foarte aproape să câştige titlul de campioană în Serie A, având deja şase puncte avans în faţa celor de la Napoli, iar acum se poate concentra exclusiv pe meciul cu AC Milan din Cupă, mai ales că fanii sunt disperaţi după trofee, odată cu eliminarea din Liga Campionilor. Forma torinezilor este foarte bună, reuşind să lege două victorii după înfrângerea cu Napoli din meciul direct, aşa că ne aşteptăm să vedem o echipă foarte motivată din primul minut în meciul cu AC Milan. Dacă mai luăm în calcul şi faptul că torinezii au statistica de partea lor, cel mai probabil vom vedea un meci foarte dezechilibrat. Biletul zilei de azi

Cele mai bune cote sunt pe betano.com! Deschide chiar astăzi un cont!

La fel ca şi Juventus, AC Milan are două victorii la rând în Serie A, una cu Bologna şi una cu Verona. Milanezii au înscris şase goluri în cele 180 de minute, având o medie de trei reuşite pe meci. AC Milan a avut un parcurs foarte greu în această competiţie, fiind obligată să treacă pe rând de Inter şi Lazio, două echipe care acum se bat pentru un loc de Liga Campionilor, în timp ce AC Milan nu e sigură nici de Europa League.

Pontul Zilei 09.05.2018

Juventus şi AC Milan s-au mai întâlnit în acest sezon de două ori şi de fiecare dată s-au impus torinezii. Juventus a câştigat primul duel în deplasare, scor 2-0, pentru ca pe teren propriu să câştige şi mai uşor, scor 3-1. Acum, fiind vorba despre un duel cu trofeul pe masă, ne aşteptăm la o replică puternică şi din partea milanezilor, aşa că mergem pe multe goluri marcate.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 2.25

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare