Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 09.06.2018. Un amical care poate aduce profit

Pontul Zilei 09.06.2018. Un amical care poate aduce profit

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 09.06.2018. Ibericii vor să pună iar mâna pe un trofeu cu naţională, iar pentru acest lucru trebuie să fie pregătiţi.

Pontul Zilei 09.06.2018

Spania este una dintre favoritele la câştigarea trofeului, iar acest lucru se vede din modul în care se pregăteşte. A ales două amicale puternice, cu echipe care vor participa la turneul final, iar antrenorul testează toate variantele posibile de jucători. În primul meci amical disputat în această lună, Spania a făcut egal cu Elveţia, iar acum are examen cu o echipă cu un stil de joc diferit faţă de europeni.

Betano îţi oferă peste 200.000 de tipuri de pariuri pentru Cupa Mondială. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, Tunisia pare hotărâtă să impresioneze în meciurile amicale, reuşind până acum două rezultate foarte bune în pregătire. A fost egalul cu Portugalia 2-2, pentru ca apoi să vină un meci terminat tot indecis cu Turcia, scor 1-1. Urmează cel mai greu adversar din pregătire, Spania, în care tunisienii speră să scoată iar, măcar un rezultat de egalitate.

Pontul Zilei 09.06.2018

Spania şi Tunisia s-au întâlnit o singură dată în istorie, chiar la un Campionat Mondial, în 2006. Atunci, ibericii au controlat jocul şi s-au impus la finalul celor 90 de minute cu 3-1, aşa că ne aşteptăm acum să vedem din nou o partidă dominată de europeni. Recomandăm să pariaţi totuşi cu atenţie, deoarece este un meci amical.

Pronostic: Spania @ 1.31

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare