Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 09.07.2018. Amical de top pentru profit garantat

Pontul Zilei 09.07.2018. Amical de top pentru profit garantat

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 09.07.2018. Cea de-a treia partidă amicală pe care vicecampioana Ligii 1 o va disputa în cantonamentul din Olanda este împotriva echipei pregătite de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Pontul Zilei 09.07.2018

FCSB a disputat până acum două meciuri amicale în Olanda şi pe ambele le-a încheiat la egalitate. Mai întâi, a fost 1-1 cu campioana Belgiei, Club Brugge, scor cu care s-a încheiat şi înfruntarea cu vicecampioana Olandei, Ajax Amsterdam. În afară de jocurile din Olanda, FCSB a disputat amicale cu echipe de liga a patra din România. CS Cornu şi CS Colţea au fost primele adversare ale vicecampioanei. Iar rezultatele nu au surprins: victorii cu 4-1 cu CS Cornu şi 9-1 cu CS Colţea.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

În schimb, PAOK a jucat doar două meciuri amicale în această vară şi este mai odihnită decât FCSB. Elevii lui Răzvan Lucescu au remizat cu belgienii de la Anderlecht, scor 2-2, şi au pierdut cu danezii de la Nordsjaelland, 1-2. Prin urmare, ţinând cont de valoarea lotului lui PAOK şi de faptul că FCSB vine după un meci jucat în urmă cu doar două zile, vă recomandăm să mizaţi pe echipa greacă. Pe betano.com ai meciuri live din toate campionatele tari ale Europei.

Pontul Zilei 09.07.2018

FCSB se pregăteşte pentru debutul în cupele europene, unde va lua startul în turul doi al Ligii Europa. Roş-albaştrii vor întâlni câştigătoarea turului I preliminar, care se va alege dintre NK Rudar Velenje (Slovenia) şi SP Tre Fiori (San Marino). În schimb, PAOK, vicecampioană în sezonul trecut din Grecia, va juca în preliminariile Ligii Campionilor. Echipa lui Răzvan Lucescu va intra în turul doi, unde va întâlni FC Basel.

Pronostic: FCSB - PAOK 2 @ 1.70

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifcsbpaokamicalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare