Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 10.05.2018. Semifinală de Cupa României

Pontul Zilei 10.05.2018. Semifinală de Cupa României

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 10.05.2018. Unul dintre meciurile care ne vor ţine atenţi în faţa televizoarelor este cel dintre Gaz Metan şi FC Hermannstadt.

Pontul Zilei 10.05.2018

Gaz Metan se pregăteşte de retrogradare, fiind într-o formă destul de modestă, care o ţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare, se pare, până la finalul sezonului. În ultima etapă, medieşenii au fost învinşi pe teren propriu de Dinamo, scor 2-3, după un meci în care bucureştenii au înscris de câte ori au vrut. Acum, faptul că joacă pentru o finală de Cupă probabil îi va motiva pe jucători, însă nu ştim cât de multe vor reuşi, chiar şi motivaţi, având în vedere că salvarea de la retrogradare este mult mai importantă decât finala Cupei. Meciuri live se văd pe betano.com

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide un cont chiar astăzi

De partea cealaltă, Hermannstadt a reuşit o performanţă istorică deja, promovând în Liga 1 Betano. Mai mult, sibienii au nu mai puţin de 10 meciuri la rând câştigate. Performanţa cu adevărat notabilă este că în aceste 10 partide Hermannstadt nu a primit nici măcar un gol din partea adversarelor! Acum, pentru deplasarea de la Mediaş, oaspeţii se pot califica şi cu un egal, chiar şi cu o înfrângere la limită în care au înscris. 

Pontul Zilei 10.05.2018

Partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Hermannstadt începe de la 1-0 pentru oaspeţi, scorul din tur. Oaspeţii vin cu un scop clar, să înscrie cel puţin un gol, în timp ce gazdele au nevoie de minimum două reuşite pentru a sta liniştite. Din acest motiv, ne aşteptăm la un meci în care vor ieşi la joc ambele formaţii şi vom vedea reuşite de ambele părţi. Astfel, cel mai indicat pariu pentru această partidă este pe număr de goluri sau pe ambele înscriu.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.20

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare