Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 11.05.2018. Hagi urmăreşte Europa League

Pontul Zilei 11.05.2018. Hagi urmăreşte Europa League

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 11.05.2018. Primul meci al rundei în play-off îi pune faţă în faţă pe elevii lui Hagi şi pe jucătorii lui Stoican.

Pontul Zilei 11.05.2018

Viitorul este pe locul cinci în Liga 1 Betano, însă are şanse în continuare să prindă un loc de Europa League. În acest moment, gruparea antrenată de Gheorghe Hagi are un singur punct sub Astra şi trei sub CS U Craiova, iar în această rundă joacă împotriva celei mai slabe formaţii din play-off, CSMS Iaşi, care însă a reuşit o surpriză imensă runda trecută, când a învins FCSB şi a schimbat favorita la titlu. Gheorghe Hagi nu concepe alt rezultat decât victoria, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de la început până la final de gazde.

De partea cealaltă, la CSMS Iaşi este în continuare sărbătoare, după ce au reuşit cel mai important rezultat din acest sezon şi probabil vor influenţa în mod direct câştigătoarea titlului în Liga 1 Betano. Flavius Stoican a reuşit să îşi ambiţioneze jucătorii cu FCSB, chiar dacă nu mai aveau niciun obiectiv, iar pe finalul partidei ieşenii au înscris un gol care s-ar putea să îl lase pe Becali fără titlu.

Pontul Zilei 11.05.2018

Viitorul şi CSMS Iaşi s-au întâlnit în acest sezon de trei ori, iar de fiecare dată s-au impus elevii lui Hagi. Primul meci, disputat la Ovidiu, s-a terminat cu o victorie clară din partea Viitorului, scor 5-2. În returul sezonului regulat, Viitorul s-a impus şi în deplasare, scor 2-0, pentru ca în primul duel din play-off să se impună la limită, tot în deplasare, scor 1-0. Acum ne aşteptăm la o nouă victorie a gazdelor, aşa că recomandăm să pariaţi pe victoria celor de la Viitorul.

Pronostic: 1 @ 1.30

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare