Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 11.06.2018. Dublăm banii cu un meci amical

Pontul Zilei 11.06.2018. Dublăm banii cu un meci amical

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 11.06.2018. La ora prânzului avem parte de un meci amical foarte interesant, între Coreea de Sud şi Senegal.

Pontul Zilei 11.06.2018

Coreea de Sud vrea să fie pregătită la maximum când începe Cupa Mondială, aşa că a disputat până acum nu mai puţin de trei meciuri de pregătire, iar cel de luni cu Senegal este al patrulea. Rezultatele au fost diferite, constanţa nefiind ceva ce a apărut în ultimele zile. Primul meci a fost câştigat cu Honduras, 2-0, apoi a pierdut cu 1-3 în faţa Bosniei, iar în ultimul duel a făcut egal cu Bolivia, scor 0-0. Acum ne aşteptăm din nou la echilibru, cu o echipă africană în formă.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, rezultatele celor din Senegal sunt foarte ruşinoase. Africanii au făcut doar un egal cu Luxemburg, scor 0-0, pentru ca apoi, la câteva zile distanţă, să fie învinşi de Croaţia, scor 2-1. Acum este ultima şansă pentru jucători să arate că sunt într-o formă bună înainte de turneul final, aşa că ne aşteptăm să vedem mai multă motivaţie din partea acestora. Din acest motiv, suntem de părere că Senegal va înscrie cel puţin un gol.

Pontul Zilei 11.06.2018

Coreea de Sud şi Senegal s-au mai întâlnit până acum de două ori în meciuri amicale. Prima oară în 2006, când partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar a doua oară în 2009, când Coreea de Sud s-a impus cu 2-0. Acum cele două loturi sunt foarte echilibrate, aşa că ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi. Din acest motiv, alegerea noastră pentru acest duel este GG la o cotă foarte bună, 2.10.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.10

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare