Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 11.07.2018. Meci din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Pontul Zilei 11.07.2018. Meci din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 11.07.2018. APOEL Nicosia, o echipă obişnuită cu grupele Ligii Campionilor, ia startul în preliminariile competiţiei în faţa campioanei Lituaniei, Suduva Marijampole.

Pontul Zilei 11.07.2018

Clubul cipriot este evaluat la 22,75 milioane de euro, cei mai valoroşi jucători fiind norvegianul mijlocaşul norvegian Ghayas Zahid şi mijlocaşul maghiar Rolland Salai, fiecare fiind cotat la două milioane de euro. Lotul adversarilor valorează puţin mai mult decât cele două vedete ale ciprioţilor, la un loc. 5,6 milioane de euro este cota de piaţă a clubului Suduva. Cel mai valoros jucător al lituanienilor este mijlocaşul chilian Gerson Acevedo, cotat la 1,5 milioane de euro. Acestea fiind zise, vă sugerăm să mergeţi pe mâna lui APOEL, o echipă mai experimentată şi mai valoroasă decât Suduva. Recomandarea noastră este să pariaţi pe 2 solist la meciul Suduva - APOEL.Pe betano.com ai mii de meciuri live din campionatele tari ale Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Pontul Zilei 11.07.2018

Partida retur este programată să se dispute la 17 iulie. Echipa calificată în urma acestei duble va înfrunta în turul secund câştigătoarea dintre Spartaks Jurmala, campioana Letoniei, şi Steaua Roşie Belgrad, deţinătoarea titlului în campionatul Serbiei.

Pronostic: APOEL @ 1.70

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zilei,  

viewscnt
Articole similare