Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 12.04.2018. Goluri în Europa League

Pontul Zilei 12.04.2018. Goluri în Europa League

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 12.04.2018. ŢSKA Moscova - Arsenal pleacă de la 4-1 pentru Arsenal, aşa că ruşii au o misiune imposibilă pentru a merge mai departe în faza semifinalelor în Europa League.

Pontul Zilei 12.04.2018

ŢSKA Moscova nu trece deloc printr-o formă bună, lucru care se vede atât în Europa League, cât şi în campionat. După ce a fost umilită de Arsenal în prima manşă, scor 1-4, ŢSKA Moscova s-a făcut de râs şi în campionat, unde a fost învinsă pe teren propriu de Dinamo Moscova, o echipă care se bate pentru evitarea retrogradării în acest sezon şi care obţine foarte rar victorii. Acum, pentru a merge mai departe, ŢSKA Moscova are nevoie de o victorie la minimum trei goluri diferenţă, lucru foarte greu de obţinut având în vedere adversarul. Meciuri live sunt pe betano.com 

Cele mai bune cote sunt pe betano.com! Intră chiar acum în joc pe cea mai bună platformă de pariuri!

De partea cealaltă, Arsenal are şase victorii la rând în toate competiţiile, dintre care trei în Europa League, cu AC Milan şi ŢSKA. În campionat, a reuşit în weekend să treacă foarte spectaculos de Southampton, scor 3-2, aşa că acum tunarii sunt din nou favoriţi să obţină o victorie, chiar dacă se poate califica fără probleme şi dacă pierde la o difierenţă de două goluri. Tunarii lui Wenger se gândesc deja la semifinale, aşa că probabil vor merge în Rusia pentru a obţine măcar un egal, care le-ar asigura calificarea.

Pontul Zilei 12.04.2018

Având în vedere că în tur englezii au reuşit să înscrie de patru ori, cel mai probabil vor veni foarte relaxaţi, deoarece au înţeles cum le pot da ruşilor. ŢSKA va fi nevoită să iasă la atac, aşa că va lăsa spaţii în apărare, de care Arsenal va profita. Ne aşteptăm la goluri de ambele părţi, într-un meci foarte deschis, aşa că recomandarea noastră pentru acest duel este un pariu pe un meci cu goluri din partea ambele formaţii.

Pronostc: Ambele înscriu @ 1.57

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare